7 erinomaista keinoa ylläpitää säpinä parisuhteessa

Pitkässä parisuhteessa kipinän ylläpitäminen saattaa joskus tuottaa hieman haasteita. Muutamalla vinkillä kipinää ei kuitenkaan tarvitse etsiä kovinkaan kaukaa.

Säikäytä kumppanisi, kuntoile hänen kanssaan tai pelatkaa yhdessä vaikka räsypokkaa, jotta kipinä syttyy suhteessa uudelleen.

Adrenaliini

Tutkimusten mukaan jännittävien aktiviteettien suorittaminen lisää jännitystä myös itse parisuhteessa. Tehkää ajoittain sellaisia asioita, jotka saavat adrenaliinin pumppaamaan, koska tämä tekee suhteelle todella hyvää. Käykää esimerkiksi huvipuiston hurjissa laitteissa, katsokaa joku todella jännittävä elokuva tai tehkää muutoin jotain arjesta poikkeavaa.

Yhdessä hikoilu

Kuntoile kumppanisi kanssa yhdessä, sillä siitä saa enemmän virtaa ja urheilu lisää myös seksuaalista viettiä ja jaksamista.

Haaveilkaa tulevaisuudesta

Suunnitelkaan yhteistä tulevaisuutta ilman mitään rajoituksia. Pohtikaan yhdessä, että voitte tehdä ihan mitä tahansa haluattekaan. Suunnitelkaa yhteinen seikkailu tai muita hauskoja aktiviteetteja. Millainen olisi esimerkiksi unelmienne koti, jos saisitte rakentaa sen juuri niin kuin saisitte. Saatte tällä tavalla takuulla suhteeseen jälleen uutta vipinää.

Kannusta itseäsi

Kumppanisi tietää takuulla haaveesi. On kuitenkin aivan todella nautinnollista nähdä oma kumppani todella toteuttamassa näitä haaveitaan. Kannusta siis itseäsi kumppanisi lisäksi esimerkiksi oikeasti juoksemaan se puolimaraton tai lähettämään käsikirjoituksesi muiden luettavaksi.

Pelit lisäävät intoa

Oletteko aina samassa joukkueessa lautapelejä pelatessanne? Kilpailkaa keskenänne leikkimielisesti vastakkaisissa joukkueissa ja saatte takuulla herttaista jännitystä parisuhteeseenne näinkin kätevästi. Voitte esimerkiksi myös pelata kahdestaan räsypokeria tai räsymonopolia.

Mielikuvitusta kehiin

Miltä tuntuisi syrjähyppy oman kumppanin kanssa? Sitähän kannattaa kokeilla sen tuoman jännityksen ja hauskan mielikuvitusleikin takia. Pue yllesi seksikkäät alusvaatteet ja näe kumppanisi uudessa ja salaperäisessä mielessä. Tämä tuo takuulla parisuhteeseen hieman uutta kipinää.

Kyselytunti

Ensitreffeillä tulee usein esitettyä mielenkiintoisia ja erikoisiakin kysymyksiä. Pitkän suhteen aikana toiselta tulee kysyttyä kuulumiset päivittäin, mutta miksi sen pitäisi jäädä siihen. Kysy kumppaniltasi erikoisia ja hauskoja kysymyksiä. 

Lue myös:

    Uusimmat