Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

7.10.2003 Sinappipaneroituja silakoita kapris-tillivoin, konjakkipuolukoiden ja perunamuusin kera

Julkaistu 08.10.2003 17:57

Vieraana Ruotsin tällä hetkellä tunnetuin kokki Tina Nordström. Häneltä on ilmestynyt uusi kirja suomeksi "Tinan keittiössä", mistä alla oleva ohje.

Silakat

Sinappipaneroituja silakoita kapris-tillivoin kera

Sinappipaneroituja silakoita kapris-tillivoin keraCopyright MTV Oy 2003

12 silakkaa tai silakkafileetä
2 dl ranskankermaa
3 munankeltuaista
2 rkl makeaa karkeajakoista sinappia
1 rkl dijonsinappia
1 dl maitoa suolaa ja pippuria
leivitykseen ruisjauhoja
paistamiseen voita ja oliiviöljyä

1. Perkaa silakat, poista niistä selkäruodot ja leikkaa eväät irti.
2. Sekoita kulhossa yhteen ranskankerma, munankeltuaiset, sinappi ja maito. Mausta suolalla ja pippurilla.
3. Taita silakkafileet pitkittäissuunnassa keskeltä kahtia ja pane ne ranskankermaseokseen. Anna seistä kylmässä vähintään tunnin ajan.
4. Nosta silakat ranskankermaseoksesta ja leivitä ne ruisjauhoissa. Mausta suolalla ja pippurilla.
5. Paista kalat rapeiksi voin ja oliiviöljyn seoksessa.

Konjakkipuolukat

0,5 l tuoreita puolukoita
2 dl sokeria
0,5 dl konjakkia

1. Sekoita yhteen puolukat, sokeri ja konjakki. Anna seistä huoneenlämmössä kunnes sokeri on liuennut, mieluiten yhden vuorokauden ajan.

Kapris-tillivoi

100-200 g voita
1 salottisipuli
3 rkl kapriksia
1,5 dl hienoksi silputtua tilliä

1. Ruskista voi kullankeltaiseksi.
2. Kuori sipuli ja silppua se hienoksi.
3. Sekoita voisulaan kaprikset sekä tilli- ja sipulisilppu. Tarjoa perunamuusin kera.



Lue lisää Tinasta täältä

Lisää aiheesta:

Sikke Sumari vinkkaa uskomattoman herkun edellispäivän leivästäMiksi Kela kysyy, mitä tukia hakija on saanut? Kela vastaaHaluatko tehdä järkevän päätöksen? Nuku yön yli!Palkitulta kokilta yllättävä vinkki: "Myrkyksi" tuomittu raaka-aine onkin erinomainen mausteMiten lieden tahroista pääsee eroon – ja pääseekö? Tukehtumisvaara! Lasten suosikkinaksuja vedetään myynnistä
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 08:19
    Ruoka

    Sikke Sumari vinkkaa uskomattoman herkun edellispäivän leivästä

  • 06:33
    Kela

    Miksi Kela kysyy, mitä tukia hakija on saanut? Kela vastaa

  • Eilen19:15
    Mielenhallinta

    Haluatko tehdä järkevän päätöksen? Nuku yön yli!

  • Eilen17:22
    Ruoka

    Palkitulta kokilta yllättävä vinkki: "Myrkyksi" tuomittu raaka-aine onkin erinomainen mauste

  • Eilen15:16
    Siivous

    Miten lieden tahroista pääsee eroon – ja pääseekö?