Mainos

6 vuotta hiljaiseloa! Mies myöntää pihdanneensa seksiä niin kauan, että vaimo sai karistettua raskauskilonsa

Mies myönsi julkisesti, ettei ole harrastanut vaimonsa kanssa seksiä useampaan vuoteen. Syynä tähän ovat puolison raskauskilot.

Neuvontapalstoilta kysytään usein apua kysymyksiin, joita ei uskalleta kysyä muualta. Eräs nimettömänä kirjoittanut mies pyysi sanomalehti Guardianin neuvontapalstalta apua erikoiseen makuuhuonepulmaansa. Mies paljastaa, ettei ole harrastanut vaimonsa kanssa seksiä useampaan vuoteen.

– Minulla ja vaimollani ei ole ollut seksiä sen jälkeen, kun ensimmäinen lapsemme syntyi kuusi vuotta sitten. Tämä johtuu pääasiassa minusta, mies selittää ongelmaansa.

Mies toteaa, että hän on yrittänyt kannustaa vaimoaan pudottamaan painoaan synnytyksen jälkeen, mutta vaimo ei ole ottanut neuvoja kuuleviin korviinsa. Mies päätti ottaa järeämmät keinot käyttöön ja välttää yhdyntää siihen asti, kunnes vaimo onnistuisi pudottamaan ylimääräiset raskauskilot.

Nyt mies ihmettelee, miksi vaimo ei vielä kuuden vuoden jälkeenkään suostu hänen kanssaan intiimiin kanssakäymiseen. 

– Ymmärrän, että lähestymistapani ei ollut kovin hyvä. Olen yrittänyt viimeisten kahden vuoden aikana palata normaaliin, mutta hän juoksee aina karkuun, mies ihmettelee.

Pyydä anteeksi ja keskustele

Seksuaalisiin häiriöihin erikoistunut terapeutti Pamela Stephenson kertoo, että miehen toimintatapa on saanut aikaan sen, että pariskunta voi joutui rakentamaan sidettä välilleen pidemmänkin aikaa.

– Sinun täytyy oppia, että seksiä ei koskaan tulisi käyttää aseena. Paras vaihtoehto sinulle on istua alas ja jutella vaimosi kanssa. Pyytää anteeksi ja kysyä, millä tavoin voit saada hänen luottamuksensa takaisin, Stephenson kertoo.

Terapeutti neuvoo, että miehen tulisi kuunnella naisen tuntemuksia ilman ennakkoluuloja ja syytöksiä. Luottamus on avainasemassa seksuaaliseen kanssakäymiseen. 

Keskustelupalstalle kommentoineet ihmiset eivät kuitenkaan ole yhtä ymmärtäväisiä miehen ongelmalle kuin neuvoja antanut terapeutti. Eräs kommentoija ihmettelee, miten vaimo ei ole eronnut itsekeskeisestä miehestään. Toinen kommentoija kehottaa miestä kasvamaan aikuiseksi ja käyttäytymästä vaimonsa edessä kuin hemmoteltu lapsi.

Haluttomuuteen ei ole yhtä ainoaa selitystä. Videolla seksologi Tarja Santalahti kertoo, miten seksuaaliseen haluttomuuteen kannattaa reagoida. 

Katsomo-video ei ole saatavilla


Lähde: Goodtoknow 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.