6-vuotiaalle tehty sydänleikkaus jätti pitkän arven – isä otti samanlaisen tatuoinnin omaan rintaansa

0:38
Tämä yhdysvaltalaisisä puolestaan halusi auttaa muita – jakoi ilmaisia "isähalauksia"

Joey-poika piti leikata kuusivuotiaana, jotta hänen synnynnäistä sydänvikaansa saatiin helpotettua. Pojan leikkauksen jälkeen isä päätti tatuoida lapsen leikkausarven itseensä.

Ollessaan 28. viikolla raskaana Leanne Watts sai tietää, että hänen lapsellaan on sydänvika. Joey-pojan sydämen verisuoni oli sydänvian vuoksi kaventunut, kertoo Independent.

Leikkaus auttoi tilaan 

Joey leikattiin 6-vuotiaana, jotta verisuonta saatiin levennettyä. Leikkauksessa oli suuri riski, mutta lapsi selvisi siitä; muistoksi jäi vain yhdeksän senttiä pitkä arpi rintakehään.

– Kun Joey näki arven, hän vain kysyi: "Tästäkö niiden piti leikata minua korjatakseen sydämeni?", äiti muistelee.

– Olemme sanoneet hänelle, että hänen pitäisi olla arvestaan ylpeä eikä hävetä sitä, mitä hänelle on tapahtunut. Kaikkien näiden sotureiden tulisi olla ylpeitä arvistaan.

Isä hankki tatuoinnin

Kun Joey pääsi sairaalasta, hänen isänsä Martin meni paikalliseen tatuointiliikkeeseen. Mies hankki rintaansa tatuointina samanlaisen arven kuin Joeylla on.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Arven kuvan oikealle puolelle tatuoitiin Joeyn syke. Näin isä kantaa rinnassaan pysyvää muistoa pojastaan.

Lisää leikkauksia edessä myöhemmin

Myös Joeyn veljellä Harleyllä, 7, on sama sydänvika. Hänet leikataan myöhemmin. Myös Joey tarvitsee vielä useita leikkauksia.

– Luulin, että supersankarit käyttävät viittoja, mutta eivät he käytä. He käyttävät kirurgin asua ja suojapukua, äiti Leanne kehuu.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja