Mainos

6. Poikamiesboksin uusi ilme

Kohde: Perustie 18 A 4 00330 Helsinki (Kerrostalo 1h+kk 30 m2)
Budjetti: 2000 €
Asunnon hinnan arviointi alueen keskiarvon mukaan: 115 000 €
Arviointi stailauksen jälkeen: 121 000 €
Myyntihinta: 121 000 €

Ekonomiksi opiskelevalla nuorukaisella on edessään uudet haasteet. Tuomas on muuttamassa Hong Kongiin ja opiskelijaboksista on luovuttava. Teuvo, Stina ja Susanna loihtivat suunnitelmat poikamiesboksin myyntiä varten.

Kuvassa keittiö ennen stailausta.

Susannan suunnitelmasta löytyi glamouria 1930-luvun tyyliin. Stina suunnitelmassa keittiö oli vaihtunut puna-valkoiseksi ja muuten kalusteet modernin yksinkertaisia. Teuvon suunnitelmassa uusittiin myös keittiö, mutta poiketen Stinasta puunväriseksi. Tuomas valitsi suunnitelmista Teuvon, joka oli hänen mielestä paras kokonaisuus.

Teuvo keskittyi keittiön remontoimiseen. Keittiön kaapeista vaihdettiin ovet, jonka värin Teuvo oli valinnut asunnossa jo olemassa olevasta puunsävyisestä vaatekaapissa. Vanhat keittiön kaapien ovet vaihdettiin uusiin ja huone jaettiin baaritiskillä, jolla saatiin myös lisää säilytystilaa. Keittiökaapit löytyivät Helsingin Metalli ja rauta Oy:n keittiön kaappimallistosta.

Seinistä puuttui väriä, jota lisättiin olohuoneen yhteen seinään ja eteiseen Tikkurilan G468 Harmony maalilla. Maalariapulaisena toimi RTV Kalevankadun maaliekspertti Liisa Lavander. Verhoja oli asunnossa liikaa, joten Teuvo poisti raskaat väliverhot, mutta kauniin punaiset verhot saivat jäädä.

Myös sängyn peite sopi uuteen sisustukseen ja sängylle lisättiin paljon tyynyjä. Upeat kalusteet asuntoon tuotiin lainaan Iskusta. Kylpyhuoneen katto maalattiin valkoiseksi paneelikattomaalilla. Kylpyhuoneeseen asennettiin uusi allaskaappi. Uusi suihkuverho ja wc-pöntön kansi kruunasivat kokonaisuuden.

Ensimmäisen kerroksen yksiö Jugend-talossa keräsi kiinnostuneita paikalle runsaasti ensiesittelyssä. Asunto myytiinkin pian täyteen hintaan ja Tuomas pääsi reissuun hyvillä mielin.

(PPR 11.12.2007)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.