55-vuotias huippumalli poseeraa ilman rihmankiertämää – katso

Itseään maailman ensimmäiseksi huippumalliksi tituleerava Janice Dickinson rakastaa vartaloaan, eikä epäile kertoa sitä koko maailmalle.

Rääväsuinen Janice Dickinson ei paljon kuvia kumartele tai mieti sanomisiaan. Sen on saanut huomata moni aloitteleva mallikaunotar, kun Janice tuomaroi aikoinaan Huippumalli haussa -ohjelmassa.

55-vuotias Janice ei pidä kynttiläänsä vakan alla myöskään, kun on kyse itsensä kehumisesta tai plastiikkakirurgian ylistämisestä.

Janice hehkuttaa plastiikkakirurgin operoimaa vartaloaan Closer-lehdessä. Enemmän painoarvoa sanoille on hankittu esittelemällä upeaa vartaloa lehden sivuilla, ilman rihmankiertämää.

— Rakastan vartaloani, mutta se on pakkomielteinen himo. Minun täytyy urheilla todella paljon ja oltava varma, että jokainen ainesosa joka vartalooni tulee, on täysin orgaanista, nainen kehuu lehdessä.

Samaan hengenvetoon upea tummaverikkö ylistää plastiikkakirurgiaa. Kahden lapsen äiti on itse käynyt plastiikkakirurgin pakeilla ensimmäisen kerran 32-vuotiaana ja näyttää nykyisin huomattavasti ikävuosiaan nuoremmalta.

– Ei ole sellaista asiaa kuin liian paljon. Mitä tahansa, mikä saa ihmisen tuntemaan itsensä paremmaksi. Olen täysin sitä mieltä.

Katso Janicen upea alastonkuva Daily Mailin sivuilta

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat