55 vuoden rakkaustarina päättyi: Mies menehtyi vain tunteja vaimonsa jälkeen

Yhdysvaltain Idahossa terveysongelmista ja dementiasta kärsinyt pari menehtyi vain tuntien päässä toisistaan. The Daily Mailin mukaan pariskunta oli ollut yhdessä vuodesta 1958.

Ana Maria Chavez ja Domingo Chavez tapasivat toisensa Texasissa vuonna 1958, ja menivät naimisiin vuonna 1961. Viiden vuosikymmenen avioliiton aikana heille syntyi kahdeksan lasta, 30 lastenlasta ja 32 lastenlastenlasta.

Viime viikolla pari kuitenkin menehtyi Idahossa yhä pitäen toisiaan kädestä – päättäen yli 50 vuotta kestäneen rakkaustarinan.

Ana Marialla diagnosoitiin dementia jo vuonna 2006, ja vähän sen jälkeen sama tauti todettiin myös hänen miehellään. Molempien terveydentila alkoi laskea, jolloin heidän poikansa Freddie Chavez otti vanhempansa hoitoon luokseen. 

Domingon terveydentila alkoi kuitenkin heikentyä, ja hänet piti viedä sairaalaan. Perheelle kerrottiin, että mitään ei ollut tehtävissä. Domingo päätettiin siirtää takaisin Freddien luokse, jotta vanha pari voisi olla viimeisetkin hetkensä yhdessä.

Jos Facebook-upotus ei näy, katso se täältä

Ana Maria menehtyi ensin pitäen edelleen kiinni miehensä kädestä. Hän oli 74-vuotias. Domingon vointi alkoi hiipua lähes heti Ana Marian poismenon jälkeen.

– Hänen tilansa alkoi huonontua, Freddie kertoi 11 Alive Newsille.

– Hänestä näki, että hän oli hyvin, hyvin surullinen.

Vain muutama tunti myöhemmin Domingo menehtyi myöskin, 76 vuoden iässä.

Perheen mukaan Ana maria ja Domingo eivät voineet edes nukkua erossa toisistaan.

– Heidän rakkautensa oli vahva, Freddie sanoi.

– Heidän ei tarvitse enää kärsiä. Tiedän, että he ovat nyt taivaassa katsomassa meitä ja tanssimassa kultaisilla kaduilla.


Lue myös:

    Uusimmat