50 vuotta täyttävä Juha Tapio yllätettiin suorassa lähetyksessä – Huomenta Suomen sekakuoro ilahdutti laulullaan

50 vuotta täyttävä Juha Tapio yllätettiin suorassa lähetyksessä! 1:22
Katso video! 50 vuotta täyttävä Juha Tapio yllätettiin suorassa lähetyksessä!

Supersuosittu Juha Tapio lähtee kattavalle juhlakiertueelle.

50 vuotta täyttävä Juha Tapio vieraili MTV:n Huomenta Suomessa kertomassa pitkästä urastaan ja pian alkavasta kiertueestaan. Samalla suosittu laulaja yllätettiin herkullisella Runebergin juustokakulla, sekä Huomenta Suomi -ohjelman sekakuoron onnittelulaululla.

Juha Tapion mielestä 50 vuoden ikä on vain numeroita, eikä hän tunnusta kärsivänsä ikäkriisistä.

– 50 kuulostaa jylhältä, pontevalta ja jotenkin sellaiselta, miltä minun oma olotilani ei todellakaan tunnu, laulaja naurahtaa.

Laulaja pohtii elämäänsä ja kertoo olevansa onnellinen erilaisista asioista, joita elämästä on jäänyt ja pysynyt.

– Olen onnekas siitä, että on ihmissuhteita. On tullut perhe ja on myös ystävyyssuhteita, jotka ovat olleet olemassa jo silloin ja on olemassa edelleen. Niissä on tietty iättömyys ja ajattomuus. Tällaisella ikäluvulla ei ole mitään merkitystä, artisti toteaa.

Pitkän uran tehnyt Juha Tapio on kiitollinen, että hänen musiikilleen on löytynyt kuulijoita. Hän myös nauttii kohtaamisista ihmisten kanssa.

– Kaikki kohtaamiset ihmisten kanssa ovat hyvin lämpimiä, eikä itselläni ole koskaan ollut oloa, että minua häirittäisiin. Jos joku tulee juttelemaan, niin se on kohottavaa ja hyväntahtoista. Ihmiset ovat hirmu kohteliaita, laulaja kertoo.

Juha Tapio lähtee kattavalle Elämän viivat -nimiselle kevätkiertueelle, jossa tullaan kuulemaan läpileikkaus artistin urasta. Kiertueella ei tulla näkemään isoa bändiä.

– Teen pitkästä aikaa yksin kitaran kanssa kiertueen. Jotenkin jemmasin sitä tähän juhlavuoteen, Juha Tapio naurahtaa.

– Laulajan ja kuulijan välillä ei ole mitään, enkä itse pääse mihinkään pakoon, kun esitän laulut ihan yksin ilman bändin säestystä. Siinä on vain biisi ja tarina. Joka ilta biisi voi tulla eri tavalla ulos ja joka ilta voi olla eri biisejä, laulaja kertoo.

Miten Juha Tapion kappaleet syntyvät ja miten hän arvioi musiikkinsa suosiota? Katso Juha Tapion koko haastattelu alla olevalta videolta!

50 vuotta täyttävä Juha Tapio yllätettiin suorassa lähetyksessä 9:52

 

 

 

 

Lue myös:

    Uusimmat