50 000 Facebook-tykkääjän raja rikki – Anssi Kela järjestää ilmaiskonsertin

Laulaja-lauluntekijä Anssi Kela lupasi faneilleen järjestävänsä ilmaiskonsertin 50 000 tykkääjän rajan täytyttyä. Nyt näin on käynyt.

Laulaja Anssi Kela, 43, kirjoitti eilen sunnuntaina Facebook-sivullaan järjestävänsä faneilleen ilmaiskonsertin.

– Satuin tänään avaamaan Facebook-sivuni juuri, kun sen laskuriin oli pyörähtänyt tällainen palindromiluku. Sivun tykkäysten määrä on nyt sen yhden tv-sarjan myötä ollut melkoisessa nousussa. Aikanaan täysin utopistisena pitämäni 50 000 ei ole enää kovinkaan pitkän harppauksen päässä, Kela kirjoitti.

– Enkä ole unohtanut lupaustani: kun 50 000 tykkäystä tulee täyteen, niin järjestän Facebook-tykkääjilleni suuren ilmaiskonsertin. Tässähän täytyy jo hiljalleen alkaa miettiä, että mitä, missä ja milloin?

Tuo 50 000 tykkääjän raja täyttyi Kelan Facebook-sivulla maanantaina aamupäivällä.

– Siellä lepää! Facebook-sivullani on 50 000 tykkääjää. Onnistuin samaan kuvan tasaluvusta, mikä oli hyvää tuuria, sillä tykkäyksiä satelee nyt n. sekunnin välein. En ihan täysin ymmärrä, mitä on nyt meneillään. Joo, luonnollisesti Vain elämää. Mutta ohjelma on alkanut jo viikkoja sitten ja oma jaksonikin tuli perjantaina. Miksi ihmiset ovat riehaantuneet juuri nyt, tänä maanantaina, Kela ihmettelee juhlapostauksessaan.

Tykkääjiään vuolaasti kiittelevä Kela tunnustaa olevansa hämillään, mutta onnellinen.

– Kun aikanaan 5,000 tykkäystä tuli täyteen, järjestin teille ilmaiskeikan Helsingin Korjaamon vintillä. Kymppitonnin kohdalla kokoonnuimme samoissa merkeissä Hämeenlinnan Verkatehtaalla. Sanoin tuolloin, että seuraava keikka tuleekin vasta, kun mittariin pyörähtää 50 000 tykkäystä. Lukema tuntui tuolloin täysin absurdilta. Mielessä kävikin, että pääsenköhän siihen koskaan, Kela kirjoittaa.

– Tuossa se nyt kuitenkin on. Iso numero. Keikan järjestely alkaa nyt. Toivottavasti pääsen piakkoin kertomaan, mitä tulee tapahtumaan.

Kela saavutti myös toisessa sosiaalisessa mediassa rajapyykin. Miehen Instagram-tilillä on nyt 10 000 seuraajaa.

Lue myös:

    Uusimmat