5 vinkkiä: Näin muutut hetkessä tyylikkäämmäksi

Jokainen ei ole luonnostaan tyyliguru. Toiset onnistuvat luomaan yksinkertaisistakin aineksista hämmästyttäviä asukokonaisuuksia, joita taitamattomammat tyylinikkarit kadehtivat. Näillä vinkeillä kenestä tahansa voi tulla hetkessä entistä tyylikkäämpi!

Maailmantähtien viimeisen päälle hiottujen asukokonaisuuksien takana on usein jopa liuta muodin ammattilaisia, jotka pohtivat joukolla persoonallisia ja tyylikkäitä asuyhdistelmiä asiakkailleen. Nyt kuka tahansa voi onnistua siinä missä tähdet onnistuvat ammattilaisten avustuksella.

1. Pysyttele klassisissa asuvalinnoissa

Asumokilta on helpoin välttyä siten, ettei kokeile erityisen räväköitä asukokonaisuuksia, jos ne eivät yksinkertaisesti istu ylle. Pyri löytämään mieleisiäsi vaatteita, jotka eivät muistuta catwalkeilta tuttuja muotiluomuksia, mutta älä valitse kaikkein arkisimpia ja yksinkertaisempiakaan asuja. Pienikin persoonallinen yksityiskohta vaatteessa on hyvä pohja osaksi klassisen tyylikästä asukokonaisuutta.

Suosi vaatteita, jotka ovat sekä laatunsa että tyylinsä puolesta pitkäikäisiä. Klassikkoasut kuten kynähame tai kauniisti leikattu bleiseri ei koskaan mene pois muodista! On myös tärkeää muistaa, että tyylikkyydessä merkittävää osaa näyttelee asun kantajan viihtyminen omissa vaatteissaan.

2. Luota asusteisiin

Vaikka vaatekaapista löytyisi muuten klassisia vaatekappaleita, on niistä mahdollista saada aikaan näyttäviä ja tyylikkäitä asukokonaisuuksia asusteilla. Vyön tai näyttävän korun yhdistäminen simppeliin asukokonaisuuteen saattaa muuttaa tyylin hetkessä persoonallisemmaksi ja raikkaammaksi.

3. Tuhlaa fiksusti

Yhden huippukalliin merkkivaatteen ostaminen ei muuta tyyliäsi kertaheitolla. Jos havittelet tyyligurun asemaa, eivätkä kukkaronnyörit veny aivan mihin tahansa, tee viisaita valintoja. Kiinnitä erityishuomiota siihen, että vaatteet, joita päädyt ostamaan sopivat yhteen mahdollisimman monen eri jo omistamasi vaatteen tai asusteen kanssa. Jo muutamalla erityisen tyylikkäällä vaatekappaleella on mahdollista muuttaa oman tyylin suuntaa tuhlaamatta koko omaisuutta.

4. Seuraa muoti-ikonejasi

Jos ihailet esimerkiksi jonkun tietyn maailmantähden pettämätöntä tyylitajua, seuraa tämän vaatevalintoja ja pidä niitä vaatekaupassa tai kirpputorilla ohjenuoranasi. Tarjolla on usein paljon halpoja vaatevaihtoehtoja, jotka saattavat muistuttaa huippudesignereiden tuotoksia jopa erehdyttävästi. Tarkalla etsimisellä voit onnistua luomaan erehdyttävästi muoti-ikonisi tyylistä muistuttavan asukokonaisuuden.

5. Yhdistele rohkeasti

Jos vaatekaapissasi on paljon turvallisia klassikkoasuja, voit yhdistellä niitä entistä rohkeammin. Älä pysyttele tutuissa vaateyhdistelmissä, vaan kokeile rohkeasti jotain aivan uutta. Saatat yllättyä, mihin kaikkeen vaatekaappisi sisältö muotirintamalla riittääkään!

AVA

Kuvat: Shutterstock

Lähde: Hellobeautiful

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja