Mainos

45 minuuttia: Seksiklubilla haamuartistit – viranomaisvalvonnassa puutteita

45 minuuttia -ohjelma sai haltuunsa Ravintola Sohon jatkoaikahakemuksen Etelä-Suomen aluehallintovirastolle. Hakemuksen liitteenä on parinkymmenen artistin lista tulevista esiintyjistä. Korkeatasoinen viihdeohjelma on yksi jatkoaikaluvan edellytyksistä, että ravintola saa olla auki aamu neljään.

Sohon esiintyjäsopimuksen perusteella luvassa on elävää musiikkia useana iltana viikossa ja juontava dj. Sohon listalta löytyy tunnettuja nimiä kuten Helena Lindgren, Jorma Uotinen, Annika Eklund,Anna Hanski ja Caron Barnes.

Soittokierros näille artisteille paljastaa, että kukaan heistä ei ole menossa esiintymään ravintola Sohoon. Useampia ei ole edes kysytty. 45 minuuttia -ohjelma yritti tavoittaa myös jatkoaikahakemuksen allekirjoittanutta ravintolavastaavaa, mutta hän löi luurin korvaan eikä suostunut vastaamaan yhteenkään kysymykseen koskien jatkoaikahakemusta.

Etelä-Suomen aluehallintovirastosta kerrotaan, että esiintyjälistoja ei tarkisteta etukäteen. Ylitarkastaja Riku-Matti Lehikoisen mukaan ohjelmatoimistot ilmoittavat välillä haamulistoista, kun ravintola on jatkoaikaluvan saatuaan perunut esiintyjien tulon. Tästä viranomaiset ovat antaneet ravintoloille huomautuksia.

- Ilmeisesti jatkoaikalupa on sen arvoinen, että ravintoloilla on varaa maksaa myös esiintyjäsopimusten sakkoja, toteaa ylitarkastaja Riku-Matti Lehikoinen Etelä-Suomen aluehallintovirastosta.

" Siellä oli ladies night !

Laulaja Caron Barnes kertoo oleensa vuosia sitten esiintymässä ravintola Sohossa, mutta nyt häneltä ei ole kysytty tulisiko hän uudelleen. Hän ei haluaisi mennä tällä hetkellä myöskään esiintymään Sohoon.

Caron kertoo, että kun hän oli esiintymässä niin ravintolassa oli runsaasti naisia.Häneltä ei seksipalveluja yritetty ostaa, mutta hänelle ei jäänyt epäselväksi mistä oli kyse. Siellä oli ladies night ihan selvästi, lisää Barnes.

45 minuuttia -ohjelman selvityksen jälkeen myös viranomaiset aikovat tarkistaa esiintyjälistan todenperäisyyden. Aluehallintovirastossa selvitetään myös, onko kyse viranomaisten harhauttamisesta.

Katso Raija Kantomaan juttu (45 minuuttia 13.3.2013)

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.