Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

4.4.2002 Menu 1970-luvun tyyliin

Julkaistu 04.04.2002 16:08

Katkaravuilla täytetyt avokadon puolikkaat
---
Uunikirjolohi, keitetyt perunat, vihreät herneet
---
Appelsiiniriisi

Katkaravuilla täytetyt avokadon puolikkaat

2 kypsää avokadoa
sitruunamehua
100-200 g kuorittuja katkarapuja

kastike:

1 dl kermaviiliä
vähän majoneesia
ketsuppia maun mukaan

1. Halkaise avokadot ja poista kivi. Leikkaa avokadosta pieni pala pois niin se pysyy lautasella paremmin. Purista päälle vähän sitruunamehua.
2. Mausta kermaviili majoneesilla ja ketsupilla.
3. Täytä kolo katkaravuilla ja valuta päälle vähän kastiketta.
4. Koristele tillillä ja sitruunaviipaleella.

Uunikirjolohi

1 kirjolohi
sitruunaa
suolaa, valkopippuria
tilliä
korppujauhoja
juustoraastetta 1. Pyyhi kala talouspaperilla ja mausta se sisä- ja ulkopuolelta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla. 2. Nosta kala voideltuun vuokaan ja täytä vatsa tillillä (tuoreella tai pakastetulla). 3. Ripottele pintaan korppujauhoja ja juustoraastetta ja kaada kerma vuokaan. 4. Kypsennä 200 asteessa 30-40 min. 5. Tarjoa kala keitettyjen perunoidne tai muusin ja pakasteherneiden kera.


1-2 dl kermaa





Appelsiiniriisi

1 dl (pitkäjyväistä) riisiä, vettä, ripaus suolaa
2-3 (kylmää) appelsiinia
2 dl kuohukermaa
3-4 rkl sokeria ja/tai fariinisokeria
2 tl vaniljasokeria

1. Pese appelsiini hyvin ja raasta yhdestä appelsiinista kuorta. Lisää riisin joukkoon.
2. Kuori appelsiinit ja leikkaa ne kuutioiksi.
3. Kaada applesiinikuutiot mehuineen riisien joukkoon .
4. Vatkaa kerma vaahdoksi ja mausta se sokerilla ja vaniljasokerilla. Yhdistä riisien ja appelsiinien sekaan. Pidä kylmässä ennen tarjoilua.
5. Jaa tarjoilumaljoihin ja koristele muutamalla appelsiinipalalla.

- Toim. Kati Nappa

> Katso tästä Ihanan aamun ruokaosuus, osa 1

> Katso tästä Ihanan aamun ruokaosuus, osa 2

Lisää aiheesta:

Löytyykö sinulta tällainen ohjekirja tai pahvikotelo? Voi olla satasien arvoinen: "Älkää hävittäkö"Liisa yhdisti mokkapalat ja mutakakun – lopputuloksena superhitti!Tätä ruokaa saa syödä vain 2 grammaa päivässäShein poisti lapsen näköiset seksinuket sivuiltaan – halpakauppasivustot syynissä RanskassaTunnettujen liköörikonvehtien valmistus lopetettu yllättäen: "Pitääkö juuri ennen joulua...?"Tätä aamupalaa ravitsemusterapeutti suosittelee
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • Eilen18:55
    Videopelit

    Löytyykö sinulta tällainen ohjekirja tai pahvikotelo? Voi olla satasien arvoinen: "Älkää hävittäkö"

  • Eilen17:31
    Leivonta

    Liisa yhdisti mokkapalat ja mutakakun – lopputuloksena superhitti!

  • Eilen16:07
    Ruoka

    Tätä ruokaa saa syödä vain 2 grammaa päivässä

  • Eilen13:29
    Verkkokauppa

    Shein poisti lapsen näköiset seksinuket sivuiltaan – halpakauppasivustot syynissä Ranskassa

  • Eilen11:05
    Ruoka

    Tunnettujen liköörikonvehtien valmistus lopetettu yllättäen: "Pitääkö juuri ennen joulua...?"