Mainos

"3D:n katselu kotona kasvaa teräväpiirron vanavedessä"

Teleoperaattori Sonera kertoo, että kolmiulotteisten sisältöjen kotikatselu on kasvussa teräväpiirtolaatuisten ohjelmien vanavedessä.

Sonera kertoo, että teräväpiirtolaatuiset uutuuselokuvat ovat vahvasti mukana Sonera Viihde -palvelun katsotuimpien elokuvien listalla. Katsotuin elokuva viime kuussa oli Hobitti.

3D-leffat eivät ole toistaiseksi päässeet palvelussa aivan kuumimman kärjen tuntumaan. Uutuuselokuva Hotel Transylvanian 3D-versio on kuitenkin noussut palvelussa sijalle 14.

Sonera kertoo, että yhtiön viime vuonna tekemässä Koti ja TV -tutkimuksessa lähes neljäkymmentä prosenttia vastaajista kertoi olevansa kiinnostunut edistyneistä HD- ja 3D-sisällöistä. Kaksitoista prosenttia vastaajista kertoi käyttävänsä jo kyseisiä palveluita aktiivisesti.

Finnpanelin -helmikuussa julkistaman kyselyn mukaan kuusi prosenttia suomalaisista kertoi omistavansa 3D-television.

- Jos puhumme tv-katselutavan murroksesta niin voisimme kohta puhua jo myös laajakaistatelevisiopalveluiden murroksesta. Tv-kokemus on siirtymässä useille päätelaitteille, mutta televisio säilyttää suosionsa kotona juuri esimerkiksi edistyneiden sisältöjen ansiosta, arvioi Soneran kuluttajaliiketoiminnasta vastaava johtaja Jussi Salminen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.