37-vuotiaan tennispelaajan hirmuteko – urakoi viidessä ottelussa reilussa vuorokaudessa ja otti kaksi ATP-turnausvoittoa

Roger Federer ja Feliciano Lopez Hallen ja Lontoon ATP-turnausten voittoihin 0:59
Videolla Tulosruudun raportti Hallen ja Lontoon ATP-turnauksien finaaleista.

Espanjan Feliciano Lopez teki hirmuisan urakan Lontoon ATP-turnauksessa, kun hän pelasi reilun vuorokauden aikana kaksi välierää ja finaalia sekä kesken jääneen puolivälierän loppuun. 37-vuotias Lopez saavutti kaksin- sekä nelinpelissä mestaruudet.

Otteluille tuli yhteensä kestoa noin 8 tuntia. Lopez pelasi viisi ottelua noin reilun 27 tunnin sisään. Lauantaina Lopez pelasi kolme ottelua ja sunnuntaina kaksi.

Kaksinpelin finaalissa Lopez kaatoi Ranskan Gilles Simonin erin 6-2, 6-7, 7-6. Nelinpelissä Lopez pelasi Iso-Britannian Andy Murrayn kanssa ja he kaatoivat loppuottelussa Yhdysvaltojen Ram Rajeevin sekä Iso-Britannian Joe Salisburyn erin 7-6, 5-7, 10-5. Kaksikko oli myös pudottanut Henri Kontisen ja tämän parin John Peersin välierissä.

Espanjalaisen voittoja voidaan siinä mielessä pitää yllätyksenä, sillä hän on kaksinpelin maailmanrankingissä sijalla 113. ja nelinpelissä sijalla 85. Hän nettosi voitoistaan noin puoli miljoonaa euroa. 

Lue myös:

    Uusimmat