30 päivän muotidieetti valtasi Instagramin – uskomattomat tulokset lyhyessä ajassa

Whole30-uutuusdieetti villitsee Instagramissa.

Dieetin toteuttaminen vaatii herkuista ja alkoholista luopumista, kuten useimmat dieetit. Mutta tässä dieetissä ei tarvitse punnita itseään tai laskea kaloreita.

Noudattaakseen dieettiä pitää syödä 30 päivän ajan luonnollista ja lisäaineetonta ruokaa. Lupaus on se, että "oikeaa" ruokaa syödessä koko elämä muuttuu. Ruokavaliomuutoksella on todellakin saatu tuloksia aikaan – ainakin, jos on uskominen Instagram-käyttäjiä, jotka ovat julkaisseet ennen ja jälkeen -kuvia.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ruokavalio kieltää muun muassa sokerit, alkoholin, viljat, palkokasvit ja maitotuotteet. Sallittujen ruokien listaan kuuluvat esimerkiksi liha, merenelävät, kananmunat, vihannekset, jotkin hedelmät, pähkinät ja siemenet.

Vaakaa ei saa käyttää dieetin aikana, eikä myöskään mittoja saa ottaa. Tämän voi kuitenkin tehdä ennen dieettiä ja sen jälkeen. Ajatuksen takana on se, että tarkoituksena ei ole pelkkä painonpudotus.

Dieetistä ei saa lipsua, mutta se kestää ainoastaan 30 päivää. Dieetin kehittäjät eivät suosittele noudattamaan sitä ikuisesti, ja se on osaltaan saanut kritiikkiä myös ravitsemusasiantuntijoilta. Ei kuitenkaan ole epäilystä siitä, etteikö vihannesten syöminen olisi terveellisempää kuin roskaruoan.

Dieettiä noudattavilla henkilöillä on yhteisöjä verkkosivuilla ja Instagramissa, joissa he jakavat esimerkiksi ateriavinkkejä toisilleen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Testaa treenivinkit:


Lähde: Tech Insider

Lue myös:

    Uusimmat