3 yllättävää tapaa käyttää hiustenkuivainta

Hiustenkuivaajalla föönaat itsellesi unelmiesi kutrit, mutta tiesitkö, että sitä voi käyttää muihinkin tarkoituksiin?

Hiustenkuivaajista on hyötyä muuallakin kuin kylpyhuoneessa.

Lue kolme uskomatonta tapaa hyödyntää fööniä!

1. Irrota tarrat huonekaluista

Jos vuosikausia vanha Spice Girls -tarra pöydänkulmassa alkaa jo kismittää, kannattaa kokeilla hiustenkuivaajaniksiä. Puhalla tarraan kuivaimella kuumaa ilmaa minuutin ajan ja ala sitten hiljalleen irrottaa tarraa. Kuumuus auttaa irrottamaan liimapinnan. Jos tarra on todella tiukasti kiinni, toista lämmitysprosessi niin monta kertaa kuin tarpeellista saadaksesi koko tarran irti.

2. Pölyt pois pedin alta

Onko sängyn tai sohvan alla paljon pölyä? Hiustenkuivaimesi avulla saat siivottua liikuttamatta huonekaluja. Puhalla kuivamella sängyn alle minuutin tai parin ajan liikuttaaksesi pölyt helpommin pyyhittävään paikkaan. Huomioi, että tämä niksi toimii vain puu- tai laminaattilattioilla, ei kokolattiamatolla.

3. Poista kuivunut kynttilävaha

Kovettuneen kynttilävahan nyppiminen sormin on houkutteleva ajatus, mutta vahan puhdistamiseen on parempikin tapa. Suojaa pöytääsi ja kynsiäsi käyttämällä hiustenkuivaajaa. Pidä kuivaajaa keskilämmöllä vahan yllä noin puolen minuutin ajan tai kunnes vaha alkaa sulaa. Sitten voitkin helposti kuoria vahan palat pois. Pyyhi pöydän pinta vielä kostealla rätillä.

Lähde: BrightNest

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja