Hirvenjauhelihapihvit
- 500 g hirvenjauhelihaa
- 1 punasipuli hienoksi hakattuna
- 2 rkl korppujauhoja
- 1 kananmuna
- 150 g pekonia hienonnettuna
- 2 oksaa timjamia
- mustapippurirouhetta
- hieman suolaa
- voita paistamiseen
Paahdetut juurekset
- 4 perunaa
- 100 g naurista
- 4 porkkanaa
- 3 valkosipulinkynttä
- 2 oksaa timjamia
- oliiviöljyä
- suolaa
Kuori juurekset ja kuutioi ne pieniksi paloiksi. Nypi timjamista lehdet ja hienonna valkosipuli. Sekoita timjami, valkosipuli, suola ja oliiiviöljy ja pirskottele juuresten päälle. Paahda 200 asteisessa uunissa noin 20-30 min, riippuen siitä kuinka suuria paloja olet leikannut. Voit myös muhentaa juurekset ja lisätä joukkoon hieman voita ja maitoa, näin saat paahteista juuresmuusia.
Reseptit: Alex Nurmi ja Jyrki Katainen