Mainos

22-vuotias suomalaisnainen kuoli Intiassa – miesystävä sairaalahoidossa

Suomalainen 22-vuotias nainen on kuollut Intian Chennaissa, kertovat intialaismediat The Hindu ja The Time of India. Suomen ulkoministeriö vahvistaa naisen kuoleman MTV Uutisille.

Lehtien mukaan viranomaiset epäilevät, että nainen kuoli huumeiden yliannostukseen. Naisen mukana matkalla oli hänen poikaystävänsä, joka on sairaalahoidossa.

Ulkoministeriön viestintäpäivystäjä Harri Kilpi vahvistaa kuolemantapauksen MTV Uutisille.

– Voidaan todeta, että tapaus on tiedossa ja asia hoidossa. Sitä hoidetaan yhdessä paikallisten viranomaisten kanssa.

Mediatietojen mukaan nainen löytyi kuolleena tänä aamuna hotellihuoneestaan Chennassa Intiassa. Kaksikko oli saapunut hotelliin eilen. Heidän matkansa Intiaan oli alkanut lehtitietojen mukaan jo marraskuussa.

Vastaanottovirkailijoiden mukaan kaksikko oli käynyt ulkona ja heidät oli nähty menevän takaisin huoneeseensa alkoholin vaikutuksen alaisena. Poikaystävä oli tullut aamulla pyytämään apua vastaanottovirkailijoilta, koska hän halusi vuokrata auton, että hän voisi kyyditä naisen sairaalaan.

Hotellin työntekijät olivat menneet miehen perässä kaksikon huoneeseen ja nähneet naisen makaavan huoneen lattialla. Hänet todettiin sairaalassa kuolleeksi.

The Time of Indian mukaan viranomaiset löysivät kaksikon huoneesta huumepillereitä, jotka on lähetetty laboratoriotutkimuksiin.

Asiasta kertoi ensin Ilta-Sanomat.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.