Mainos

20 asiaa, jotka jokainen The Simsiä pelannut muistaa

Legendaarinen The Sims -peli on opettanut lapsille ja vanhemmillekin elämästä enemmän kuin ehkä olisi tarpeen.

Alkuperäinen The Sims -peli julkaistiin vuonna 2000. Myöhemmin peli sai yhteensä kolme jatko-osaa. Lisäksi peliin on lukuisia lisäosia, jotka laajentavat sim-maailmaa uusiin ulottuvuuksiin.

Pelin ideana on luoda hahmoja, simejä, sekä rakentaa heille taloja. Itse pelaaminen koostuu simien elämien täydellisestä hallitsemisesta syntymästä kuolemaan.

Nämä tärkeät elämänopit jokainen alkuperäistä The Sims -peliä pelannut muistaa.

1. Et ole mitään ennen kuin similläsi on vihdoin varaa muuttaa kartanoon, joka sijaitsee Simkuja 2:ssa.

2. Peli opettaa, että seksin harrastaminen vaatii vain värisevän sängyn.

3. Simillä on vain viisi persoonallisuuden piirrettä, joita ovat siisteys, menevyys, aktiivisuus, leikkisyys ja ystävällisyys.

4. Kuka tahansa voi olla oman elämänsä arkkitehti ja sisustussuunnittelija The Sims -pelin tuoman kokemuksen jälkeen.

5. Päivän sanomalehti on tuotava päivittäin sisälle ja heitettävä roskiin – muuten lehden tulo lakkautetaan.

6. Simien järjestämät juhlat ovat yleensä kiusallista katsottavaa, mutta syntymäpäiväkakku pelastaa juhlan kuin juhlan! Kenelläkään ei edes tarvitse olla syntymäpäivää.

7. Juhlien ehdottomasti paras kohta on se, jos Drew Carey ilmestyy juhliin kuokkimaan.

8. Vähävaraisten simien kohtalo on sydäntä särkevä: jos sim haluaa tilata pizzaa, on hänen myytävä esimerkiksi ikkunansa.

9. Värisevä sänky maksaa 4 500 simoleonia, ja pilaa mauttomuudellaan muun sisustuksen.

10. Simit opettavat, ettei koskaan kannata suudella toista simiä liian intohimoisesti – se voi nimittäin johtaa raskaaksi tuloon!

11. Varomaton uimari kokee karmivan hukkumiskuoleman, jos joku menee poistamaan uima-altaan tikkaat.

12. Harva aikuinen tietää miten toimia tulipalon sattuessa. Samassa huoneessa oleva sim voi helposti jatkaa sipsien napostelua.

13. Simeille ystävyyssuhteiden ylläpito voi olla vaikeaa. Soittaessa ystävälle saatat saada yllättävän tylyn vastauksen, kuten esimerkiksi: ”Tulisin käymään, mutta odotan posteljoonin käyntiä johonkin aikaan tänään”.

14. Jos simin lapsi saa surkeita arvosanoja useampana päivänä peräkkäin, hänet lähetetään sotilaskouluun, eikä hän palaa takaisin koskaan!

15. Jos sim on surullinen, pelle muuttaa simin luo asumaan. Pelle ei kuitenkaan piristä, vaan seuraa simiä ja itkee jatkuvasti.

16. Mikäli saniteettitilat ovat simin mielestä liian kaukana, hän saattaa lorauttaa lattialle.

17. Murtovarkaan iskiessä simin kotiin ja poliisien napatessa hänet kiinni, sim saa korvauksia vakuutusyhtiöltään sekä mojovan palkkion varkaan nappaamisen avustamisesta. Varastetut tavarat tosin virkavalta pitää itsellään ”todisteena”.

18. Sim voi pettää puolisoaan naapurin kanssa, mutta vain naapuri hermostuu, kun näkee simin suutelevan puolisoaan edessään.

19. Erilaisten huijauskoodien ja muiden pelaajien kehittäminen modien käyttäminen voi kuulostaa hyvältä idealta, mutta lopputulos saattaa yllättää...

20. Kuitenkin ainoa keino edetä pelissä tuntuu olevan huijauskoodien käyttö. Muistatko esimerkiksi, mitä koodi "rosebud" teki pelissä?

 

Lähde: Buzzfeed

***


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.