- 600 g lampaan ulkofileetä
- Marinadi
- 1 dl öljyä
- 1-2 salottisipulia
- 3 valkosipulin kynttä
- rosmariinia
- timjamia
- musta- ja valkopippuria myllystä
Poista lampaanfileestä näkyvä rasva ja marinoi niitä 1-2 vrk marinadissa, jonka olet sekoittanut yllä olevista aineista.
Yrttikuorrutus
- 1 dl basilikan lehtiä
- 1 dl persiljaa
- 1 dl ruohosipulia
- 0,5 tl karkeaa suolaa
- 2-3 dl maustamatonta majoneesia
- 2 valkosipulin kynttä
- 1 dl raastettua valkosita leipää
- musta- ja valkopippuria myllystä
Hienonna yrtit ja suola monitoimikoneessa. Lisää majoneesi ja valea leipä ja sekoita tasaiseksi. Mausta valkosipulilla ja pippurilla.