Mainos

2 F -klaffituoli

Ihmiset saavat mielihyvää erilaisista asioista. Itselleni tuottaa lähes rajatonta riemua, kun joulupipareita leipoessa onnistun hyödyntämään taikinan mahdollisimman tarkkaan. Sama tunne tulee, kun katsoo kuinka tarkkaan ja oivallisesti Hannu Kähönen on onnistunut hyödyntämään koivuvanerin 2F -klaffituolin valmistuksessa.

Tuolissa on myös mukava väri-idea, se vaihtaa väriä kädenkäänteessä. 2F on kaunis myös kokoon taitettuna. Graafinen viiva piirtää kauniisti tuolin modernin muodon. Yhteen kuutiometriin mahtuu noin sata kokoon taitettua tuolia ja ahtaassa eteisessä tuoli vie tilaa vain sen paksuuden, vai pitäisikö sanoa hoikkuuden verran! Verraton pikku istuin siis! Ja tietysti näppäryydessään hyvin ekologinen.

2F on vielä prototyyppi asteella, mutta valmistus alkaa kun kaikki julkikalusteen vaatimat testit ja muu protokolla on saatu päätökseen. Hannu Kähönen on Pro Finlandia -mitalilla palkittu teollinen muotoilija, jonka kädenjälkeä ovat myös mm. matalalattia raitiovaunu ja muovipintainen Abloy lukko.

Toimittaja: Hanna Sumari
Kuvauksen tuolit ovat prototyyppejä. Tuolin valmistaja on Martela

(T.i.l.a. 4.10.2006)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.