1990-luvun karmein asuste on taas muotia – vieläkö löytyy kaapistasi?

Pian saamme nauttia ysärimuodin kenties unohtumattomimmasta herkusta!

Kun julkkis aloittaa muotivillityksen, se valuu pian tavallisen kansan keskuuteen. Tänä kesänä saamme nauttia ysärimuodin karmivasta herkusta, joka palaa katukuvaan. Vyölaukut ovat taas muotia, kertoo Huffington Post.

Moni 1990-luvun nuori muistaa vyölaukun varsinkin matkoilla välttämättömänä asusteena, johon tungettiin lompakko ja avaimet. Laukun comebackin puolesta puhuu esimerkiksi se, että huippuseurattujen Kardashianin siskosten jäsen Kendall on kuvattu jo usein vyölaukku yllään.

1990-luvusta poiketen Jenner kantaa laukkua usein olkalaukun tapaan, rintakehänsä yli vedettynä. Hän ei suinkaan ole ainoa vyölaukkuihin ihastunut julkkis. 

Myös Leonardo DiCaprion vyölaukkuvalinta on noteerattu Twitterissä:

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Uutinen vyölaukun elpymisestä ei ole aivan tuore. Forbes-lehti uutisoi jo vuonna 2016, että vyölaukku on pian kuuminta hottia. Tuolloin toimittaja kehui vyölaukkua käytännölliseksi, kaikille sukupuolille sopivaksi asusteeksi, jota saa kaiken lisäksi monessa koossa.

Hän myös totesi, ettei vyölaukun enää tarvitse olla "statement-asuste". Suomeksi sanottuna se siis voi olla huomaamaton.

Vyölaukku on saavuttanut myös Suomen jo tänä keväänä – ainakin Instagramin mukaan!

#Vyölaukku-hashtagin antia:

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.


Lue myös:

    Uusimmat