Mainos

19-vuotias Giuliano kuoli hoitajan käsiin Münchenissä: "En halua kuolla, mutta kuolen"

Münchenin ampumisessa kuolleista suurin osa oli nuoria tai nuoria aikuisia. Iranilaistaustainen 18-vuotias ampuja surmasi yhdeksän ihmistä ostoskeskuksessa perjantaina. Lopulta hän surmasi myös itsensä.

Kaikki uhrit asuivat Münchenissä ja lähialueilla. 

Saksalaislehti Bild kertoo 19-vuotiaasta Giulianosta, jota ammuttiin selkään. Ensihoitaja kertoo pojan sanoneen: "En halua kuolla, mutta kuolen". Poika kuoli kello 2.19 müncheniläisessä sairaalassa, kertoo Bild. Ystävät ovat tuoneet ampumispaikalle kukkia ja kuvia pojan muistoksi.

Osa kuolleista oli kotoisin Kosovosta. Yksi kuolleista oli 14-vuotias Armela, jonka veli kirjoitti Facebookissa:

– Armela, rakastettu tyttäremme, siskomme, ystävä ja rakastettu ihminen on kuollut ampumisessa Münchenissä. Rakastamme sinua enkeli.

Kosovo Newsin Facebook-sivuilla on myös video, jossa albanialainen perhe pyytää lahjoituksia, jotta Armelan ruumis voidaan tuodaan takaisin kotimaahan.

20-vuotiaan Dijaman Zabergjanin isä oli tullut eilen surmapaikalle poikansa kuvan kanssa.  Zabergjanit ovat alun perin Kosovosta.

Ampumisessa loukkaantui yli kaksikymmentä ihmistä. Heistä neljä loukkaantui ampumisesa. Poliisin mukaan suurin osa loukkaantui paetessaan paniikissa, ei luodeista.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.