18-vuotias NHL-varaus täräytti ensimmäisen SM-liigamaalinsa – katso kierroksen osumat tästä

Maalikooste: Ässät - TPS 3:23
Katso tästä Ässät–TPS-ottelun maalit.

18-vuotias NHL-varaus Kalle Väisänen teki ensimmäisen maalinsa jääkiekon SM-liigassa ja se oli heti TPS:n voitto-osuma. Sarjakärki TPS löi jumboseura Ässät vieraissa lukemin 3–2.

Väisäsen osuma syntyi ajassa 36.19 ja vei TPS:n 3–0-johtoon. Sakari Salminen nosti Ässät maalin päähän kahdella osumallaan viime minuuteilla, mutta rinnalle porilaiset eivät päässeet.

Peli SM-liigassa oli Väisäselle tulokaskauden 14:s. New York Rangersin tänä vuonna neljännellä kierroksella NHL:ään varaama kotkalaislähtöinen hyökkääjä oli aiemmissa liigaotteluissaan summannut kolme syöttöpistettä.

Katso Ässät–TPS-ottelun maalikooste ylälaidan videolta.

Pelicans– Kärpät 4–2

Maalikooste: Pelicans - Kärpät 5:47

Lahdessa ihmetyttivät ja kuohuttivat avauserän maalitilanteet ja -tuomiot. Kärpät meni kultakypärä Saku Mäenalasen osumalla 1–0-vierasjohtoon, vaikka maalia näytti edeltäneen väärä vaihto. Pelicansilta puolestaan hylättiin myöhemmin samassa erässä maali visuaalisena häirintänä.

Miika Roine iski lahtelaisille kaksi kaappia, joista viimeisen tyhjiin.

HPK–SaiPa 0–3

Maalikooste: HPK - SaiPa 2:15

SaiPa nollasi HPK:n vieraissa maalintekijöinään David McIntyre, Mikko Juusola ja tyhjiin lopussa osunut Dominik Lakatos.

Jukurit–KooKoo 0–2

Maalikooste: Jukurit - KooKoo 3:34