Mainos

16-vuotias poika maalasi itsensä mustaksi spraymaalilla – kuoli ilmeisesti lääkemyrkytykseen

Lounais-Suomen poliisin mukaan toissa päivänä kuollut 16-vuotias loimaalaispoika spraymaalasi itse itsensä mustaksi. Kuolemansyy viittaa myrkytykseen.

Poliisin mukaan loimaalaispoika kuoli toissa päivänä eli keskiviikkona Turun Yliopistollisessa keskussairaalassa oltuaan tehohoidossa viime viikon perjantaista. Poika oli tuotu TYKS:iin ambulanssilla loimaalaisesta yksityisasunnosta.

Poliisille on selvinnyt, että kuollut poika oli viettänyt viime tiistaina, 19. joulukuuta, aikaansa 24-vuotiaan tuttavansa kanssa nauttien päihteitä muun muassa tuttavan autotallissa.

Poika oli saanut tiistai-illan aikana päähänsä erikoisen ajatuksen sprayata itsensä mustaksi. Lounais-Suomen poliisin mukaan poika oli maalannut koko vartalonsa mustaksi itse.

Tiistain jälkeen poika on viettänyt aikaansa eri tuttavien luona aina perjantaihin asti. Hän oli nauttinut alkoholia ja lääkkeitä, ilmeisesti Panadol Forte 1g -lääkettä.

– Nautittujen lääkkeiden määrästä ei ole tarkkaa tietoa, mutta määrä on ollut todella runsas, yli päivittäisen raja-arvon, poliisi kertoo tiedotteessaan.

Torstain jälkeen poika alkoi voida pahoin ja perjantaina hänen kuntonsa oli heikentynyt siihen pisteeseen, että pojan äiti tilasi ambulanssin.

Poika vietiin TYKSin yhteispäivystykseen, jossa hänen kuntonsa melko pian romahti ja hänet siirrettiin teho-osastolle. Poika oli hoidettavana teholla perjantai-illasta keskiviikkoaamuun, jolloin hän kuoli.

Alustava kuolinsyy viittaa poliisin mukaan myrkytykseen, jonka oli aiheuttanut nautittu lääkeaine, todennäköisesti Panadol. Pojan sisäelimet, lähinnä maksa, olivat kärsineet vakavan vaurion.

Tässä vaiheessa poliisi jatkaa asian tutkintaa kuolemansyyn selvittämisenä. Varmuus asiaan saadaan erilaisten kokeiden jälkeen. Tuloksen saamiseen voi mennä kuukausia.

Loimaalaista 24-vuotiasta ei tässä vaiheessa epäillä mistään rikoksesta. Poliisi ei tiedota tapahtuneesta tämän enempää.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.