16-vuotias kolaroi auton tuhdissa humalassa – päihtyneestä nuorisoryhmästä kiinni otettiin toinenkin

Väkivaltaa, liikennerikoksia, päihtyneenä kolarointia sekä omaisuusrikoksia – siitä koostui Lapin poliisin perjantain ja lauantain vastainen yö.

Lapin poliisi kertoo tiedotteessaan havainneensa penkkaan ajaneen auton Rovaniemen Varastotiellä neljältä aamuyöllä. Auton ympärille oli kerääntynyt useampi "silminnähden päihtynyt" nuori. Hetken selvittelyn jälkeen yksi heistä, 16-vuotias, ilmoitti ajaneensa autoa. Hän puhalsi alkometriin yli kahden promillen lukeman.

Hänet otettiin kiinni epäiltynä törkeään rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta. Seurueen toista henkilöä epäillään kulkuneuvon luovuttamisesta juopuneelle ja poliisi otti myös hänet kiinni.

Miehet tappelivat Kemissä

Aamuyöllä Kemin keskustassa oli toisenlainen rytinä. Jo aiemmin illalla riidelleet miehet tapasivat paikallisessa ravintolassa, jossa riita eteni pahoinpitelyksi. Tappelu rauhoittui vasta, kun kolmas mies meni väliin.

Kumpikin pukari sai lieviä vammoja.

Tornion rattijuoppo, Keminmaan kaahari

Torniossa poliisi tapasi toisen rattijuopon liikennevalvonnan yhteydessä Röyttäntiellä. Ajokieltoon määrätty naiskuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin lukeman, joka ylitti törkeän rattijuopumuksen rajan.

Keminmaan Jäämerentiellä henkilöauto ajoi poliisin tutkaan 134 kilometriä tunnissa kuudenkympin alueella. Poliisi sai kiinni auton ja sitä ajaneen nuoren miehen, jolla oli kyydissä muitakin nuoria. Nyt miehellä ei ole ajokorttia eikä lupaa ajaa, sillä hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Tämän lisäksi poliisi raportoi moottorikelkka-anastuksesta Tornion Varikonkadulta sekä katalysaattori-anastuksista Kemissä ja Torniossa Opel Astroista.

 

Lue myös:

    Uusimmat