15-vuotiaan kuljettama auto suistui tieltä järjettömässä vauhdissa, tyttöystävä sinkoutui autosta

Poliisi epäilee 15-vuotiaan pojan kuljettaman auton suistuneen tieltä lähes 100 kilometrin tuntivauhdissa alueella, jossa nopeusrajoitus oli 40 kilometriä tunnissa.

Tapahtumahetkellä yöaikaan viime viikon torstaina, 14. syyskuuta, auton kyydissä oli myös pojan tyttöystävä.

Lipputanko katkesi ja auton osia lenteli työmaakontteihin

Poliisin mukaan auto oli suistunut tieltä mutkassa ja ajautunut puisen aidan läpi kohti varikkoaluetta Espoon Hyljelahdessa. 

Ennen suistumisen päättänyttä törmäämistä työmaakonttiin auto oli osunut useisiin metalliesineisiin ja katkaissut alueella olleen lipputangon.

Törmäyksen voimasta auton osia sekä metalliesineitä lensi ilmaan aiheuttaen vahinkoja osuessaan muihin työmaakontteihin.

"Takapenkillä ollut kuljettajan tyttöystävä sinkoutui ulos"

Auton takapenkillä ollut kuljettajan tyttöystävä oli sinkoutunut ulos autosta sen pyöriessä ympäri. Hän sai sairaalahoitoa vaativia vammoja.

− Kyseessä on ollut erittäin vaarallinen tilanne ja on oikeastaan pelkkää tuuria, että nämä nuoret eivät menehtyneet tilanteessa, komisario Hannu Kontola sanoi tiedotteessa.

Poliisi epäilee poikaa törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä vammantuottamuksesta, luvattomasta käytöstä ja kulkuneuvon kuljettamisesta ajo-oikeudetta.
 

Lue myös:

    Uusimmat