13 vuotta ensi-illasta – Näin paljon Helmiä ja sikoja -elokuvan tähdet ovat muuttuneet

Helmiä ja sikoja -elokuva sai ensi-iltansa vuonna 2003. Perttu Lepän ohjaamassa elokuvassa nähtiin muun muassa Mikko Leppilampi ja Laura Birn. 

Helmiä ja Sikoja -elokuvan pääosissa esiintyvät Mikko LeppilampiUnto HeloJimi Constantine (Pääkallo)Timo LavikainenAmanda Pilke ja Laura Birn. Komediaelokuva suuntautuu suureksi Joensuuhun, jossa epäonninen perhe yrittää nostaa nuoren laulajalahjakkuuden menestykseen ansaitakseen rahaa. 

Elokuva nähdään tänään lauantaina kello 12:45 MTV3-kanavalla. Miten paljon elokuvan päätähdet ovat muuttuneet 13 vuoden aikana? 

Amanda Pilkettä ei ole muutamaan vuoteen nähty valkokankaalla tai tv:ssä. 

Laura Birn puolestaan on nähty valkokankaalla ja tv:ssä tiuhaan tahtiin. Kaunotar tähdittää lokakuussa ensi-iltansa saavaa Syysprinssi-elokuvaa.

Jimi Pääkallo eli nykyisin Jimi Constantine on perustanut oman levy-yhtiön ja tekee yhteistyötä monien artistien kanssa. Hän on tehnyt yhteistyötä muun muassa Robinin kanssa. 

Jos tuore kuva Jimistä ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Mikko Leppilampi on nähty Helmiä ja sikoja -elokuvan jälkeen tv:ssä ja valkokankaallikin tiuhaan tahtiin. Näyttelemisen lisäksi Leppilampi on tehnyt musiikkia ja juontaa lukuisissa tv-ohjelmissa kuten MTV:ltä nähtävässä Tähdet tähdet -ohjelmassa, joka palaa ruutuun 2. lokakuuta. 

Timo Lavikainen on viime aikoina nähty muun muassa Napapiirin sankarit 2 -elokuvassa ja hänet nähdään myös elokuvasarjan tulevassa kolmannessa 

Unto Helo on viime vuosina keskittynyt enemmän musiikkiin. Hän on soittanut vuodesta 2002 lähtien Rytmihäiriö-yhtyeessä, jossa hän vaikuttaa edelleen. 

Jos kuva ei näy, voiit katsoa sen täältä. 

Helmiä ja sikoja voitti vuonna 2004 kaksi Jussi-palkintoa. Mikko Leppilampi palkittiin parhaasta miespääosasta ja Outi Mäenpää parhaasta naissivuosasta. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja