Mainos

12-vuotias Korumies Arvi vetoaa sijaisrumbasta kärsineen luokkansa puolesta – "Et saatais yksi ja sama ope loppuvuodeks"

Korumies Arvina tunnetuksi tullut pukkilalainen 12-vuotias Arvi Martikainen vetoaa Facebookissa opettajien pysyvyyden puolesta.

Arvi kirjoittaa olevansa huolestunut tilanteesta, jossa opettajat vaihtuvat tiuhaan luokassa ja tunteja vetävät sijaisten sijaiset. Itse koulussa ei hänen mukaansa ole mitään vikaa, päin vastoin. Arvia ja luokkatovereita harmittaa nimenomaan sijaisrumba, johon luokka on joutunut.

Arvi avaa oman luokkansa tilannetta sen jälkeen, kun hänen oma opettajansa jäi pois töistä viime keväänä. Loppukevät oli hänen mukaansa ollut sekavaa, koska sijaiset vaihtuivat tiuhaan. 

Syksyllä koulu alkoi jälleen sijaisen johdolla, josta Arvi ja oppilaat kyllä pitivät paljon. Pian oma, keväällä töistä pois jäänyt opettaja palasi, mutta vain hetkeksi. Nyt etsinnässä on jälleen uusi sijainen.

Arvilla oma "työpaikkailmoitus"

Arvi Martikainen onkin julkaissut Facebook-päivityksensä yhteyteen työnhakuilmoituksen, jotta luokalle saataisiin vihdoin pysyvä opettaja. 

– Nyt sit meille etitää koko loppuvuodeks ja ens kevääks aina kesään saakka uutta sijaista. PLIIS!!! Auttakaa et me saatais yks ja sama henkilö kutosen loppuajaks ja jakakaa tätä, Arvi kirjoittaa omin sanoin.

Arvi myös kehuu kouluaan ja luokkaansa mahdollisille opettajakandidaateille. 

– Meil on ihan hyvä luokkahenki, mut ei me varmaa olla ihan helpoin luokkakaa. Me nautitaa elämästä ja ollaa ilosii lapsii. Me halutaan oppii ja meidät saa järjestykseen kyl ku saahaa open kaa vaa rutiinit ja arki rullaamaan.

Arvin äiti Taija Martikainen sanoo MTV:lle, että on hyvin Arvin tapaista tarttua toimeen, jos jokin asia vaivaa.

– En minä ole sitä alkanut kieltämään. Arvi on hyvin oma-aloitteinen, hän naurahtaa.

Myös äiti kiittelee ja kehuu koulua.

– Äitinäkin voin suositella tulevalle uudelle opettajalle tätä Pukkilan kuntaa ja koulua. Tämä on aktiivinen kunta, jossa etenkin lapsiperheiden palvelut ovat käden ulottuvilla.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.