11-vuotiasta tytärtä kiusattiin koulussa "haltijakorvistaan" – vasta korjausleikkaus toi avun

Bella, 11, kärsi koulukiusaamisesta, johon avun toi vasta plastiikkakirurginen operaatio. Katso yllä olevalta videolta myös, miksi suomalainen Crista päätyi kauneusleikkauksiin!

Bella, 11, kärsi koulukiusaamisesta, joten hänen äitinsä Sabrina Harrington päätti tehdä asialle jotain. Harrington salli lapselleen kosmeettisen toimenpiteen, jossa hänen ulkonevat korvansa korjattiin, kertoo WRIC-uutissivusto.

Katso yllä olevalta videolta myös, miksi suomalainen Crista, 18, päätyi kauneusleikkauksiin!

Harringtonin mukaan kyseessä ei ole sen suurempi toimenpide kuin hammasrautojen käyttäminen.

– Se muuttaa ulkonäköäsi. Jos se saa sinut tuntemaan olosi paremmaksi itsesi suhteen, olkoon niin, Harrington kuvaa.

Lopullinen niitti oli haukkumasana "haltijakorva"

Bella toivoi leikkausta jo kauan ennen kuin äiti suostui. Yahoo-sivuston mukaan lopullinen syy oli haukkumasana "haltijakorva", jota muut lapset käyttivät Bellasta.

Tyttö on leikkaustulokseen tyytyväinen.

– Pidän hiuksiani ylhäällä paljon, enkä ole keskittynyt siihen, näkevätkö ihmiset ne (korvat), hän sanoo.

Lääkärin mukaan on parempi tehdä leikkaus ennen kouluikää

Toimenpiteen tehneen lääkärin mukaan on parempi tehdä leikkaus jo ennen kuin lapsi on koulussa.

– Meistä on hyvä hoitaa lapset, ennen kuin he menevät kouluun, joten ei ole epätavallista, että hoidan 4–5-vuotiaita, leikkauksen tehnyt Joe Niamtu kuvaa.

– Syy on kiusaaminen tai kaveripaine. Sen on todettu psykologisesti vaikuttavan itsetuntoon tai kehonkuvaan koko elämän ajan.

"Omani leikattiin, kun olin viisivuotias"

Osa jutun lukijoista pitää korvien leikkaamista vääränä tapana suhtautua kiusaamiseen.

– En ole lainkaan samaa mieltä tästä. Opetat lapsellesi, että jos yhteiskunta ei pidä siitä, miltä näytät, ulkonäköä täytyy muuttaa joka kerta, kun yhteiskunta ei pidä siitä, Christy kuvailee 7 News Australian Facebook-sivulla.

Monet ihmiset kuitenkin uskovat, että "plastiikkakirurginen leikkaus" on aivan liian suuri sana kuvaamaan heidän mielestään pientä toimenpidettä, jonka moni aikuinenkin on kokenut jo vuosia sitten.

– Omani leikattiin, kun olin viisivuotias, ja se oli vuonna 1984. Tyttäreni korvat leikattiin, kun hän oli viisivuotias vuonna 2006. Hänelle se tehtiin ensimmäisen kouluvuoden alkaessa, ennen kuin lapset huomasivat asiaa paljon tai (ennen kuin he) kiusasivat häntä. Ei ole kivaa, jos sinua kutsutaan Dumboksi tai isokorvaksi, Sian kirjoittaa.

Lähde: Au.news.yahoo.comWric.com, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat