103-vuotias amerikkalaisisoäiti toipui koronaviruksesta – juhlisti terveyttään korkkaamalla jääkylmän oluen

Opettaja järjesti valmistujaiset orvoksi jääneelle oppilaalleen 0:32
Jeff Schrockin oppilas menetti vanhempansa ja melkein henkensä onnettomuudessa. Kun koronavirus sitten perui koulun valmistujaisjuhlatkin, Jeff päätti järjestää miniseremonian omin päin!

Jennie, 103, joi tervehtymisensä kunniaksi jääkylmän huurteisen.

Amerikkalainen Jennie Stejna selvisi koronavirustartunnasta. Jennie, 103, päätti juhlistaa tapausta oluella, kertoo USA Today.

Perhe ehti jo hyvästellä

Jennie alkoi kolme viikkoa sitten kärsiä matalasta kuumeesta. Koronavirustesti oli positiivinen, ja hoitokodissa asuva Jennie  eristettiin muista.

Lapsenlapsi Shelley Gunn kuvaa isoäitiään pippuriseksi. Shelleyn mukaan perhe ehdittiin jo kertaalleen kutsua hyvästelemään isoäiti, kun tämän tila oli sairauden myötä huonontunut.

Jotakin Jennien asenteesta kertonee se, että kun Shelleyn aviomies kysyi Jennieltä, onko tämä valmis "astumaan taivaaseen", naisen vastaus oli "totta helvetissä".

Selätti viruksen, otti oluen

Toukokuussa perhe sai ilouutisia: Jennie oli selvinnyt koronaviruksesta. Nainen juhlisti terveyttään juomalla jääkylmän Bud Light -oluen.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Puolalaissyntyinen Jennie on elänyt elämänsä Massachussetsissa Yhdysvalloissa; hänen aviomiehensä menehtyi jo vuonna 1992. Hänellä on kaksi lasta, kolme lastenlasta, neljä lapsenlapsenlasta ja kolme lapsenlapsenlapsenlasta.

Lue myös:

    Uusimmat