Mainos

10 ongelmaa, jotka vain isopeppuiset naiset ymmärtävät

Se tunne, kun mitkään farkut eivät istu... Vaikka muhkea takamus on nyt trendikkäämpi kuin koskaan, liittyy asiaan myös kääntöpuolensa. Women's Health -lehden humoristisessa listauksessa käydään läpi ongelmat, joita täyteläinen takapuoli aiheuttaa.

 1. Mitkään farkut eivät istu oikein. Koskaan.
 2. Olet paljastanut takapuoltasi ja peppuvakoasi useammin kuin haluat myöntää, koska mitkään farkut eivät istu oikein. Koskaan.
 3. Kaikki hameet ja mekot nousevat liian ylös takaa. Haluaisit pukeutua upeaan kynähameeseen, mutta se ei vain toimi.
 4. Kaikenlaiset shortsit ovat pelkkää unelmaa, samoin söpöt bikinit. Ja tällaisiakaan et voi saada, koska ne livahtavat peppuvakoon saman tien:
 5. Itse asiassa takamuksesi syö alusvaatteita aamupalaksi, lounaaksi ja illalliseksi.
 6. Ihmiset kommentoivat takamustasi. Iva on naamioitu ihailuksi (”uskalias hame, uuh!”), ja ihailu on vain ahdistavaa ja ällöä (koska millainen ihminen kehuu toisen ihmisen takamusta jonkun muun ominaisuuden sijaan?).
 7. Sinua on käsketty ”sheikkaamaan pebaa”, tuijotettu tai jopa kähmitty asiattomasti. 
 8. Jos ravintolan penkki on pultattu kiinni, et mahdu istumaan pöydän viereen. Et yksinkertaisesti kykene änkeytymään pieneen väliin!
 9. Et mahtunut keinuun, käsinojilla varustettuun tuoliin tai kahden ihmisen väliin penkillä. Baarijakkaralla et voi istua mukavasti. Tämä kaikki on tietenkin sinun syysi.
 10. Samat ihmiset, jotka "ihailevat" takapuoltasi, ovat jatkuvasti huolissaan pukeutumisestasi. He tuijottavat hamettasi ja sanovat "ettei nyt olisi liian kireä?" Haluaisit vain huutaa.

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.