10 deittiä, joilla jokaisen tulisi käydä elämänsä aikana

Jotkut treffit jäävät mieleen ikuisiksi ajoiksi, joko hyvässä tai pahassa. Jotta vanhempana on paljon muisteltavaa, on jokaisen naisen syytä käydä muutamilla ikimuistoisilla treffeillä.

Kuinka monta erilaista treffi-iltaa sinä voit ruksia listaltasi?

1. Deitit, joiden toivoisit loppuvan

Jokainen joutuu elämänsä aikana kokemaan sellaiset deitit, joiden toivoisi loppuvan mahdollisimman pian. Hän ei tunnu muistavan nimeäsi lainkaan tai sitten hän kertoo aivan todella puuduttavia tarinoita, joille et millään jaksaisi nauraa. Jotta osaa arvostaa hyviä treffejä, on hyvä käydä joskus myös hieman heikoimmillakin deiteillä.

2. Deitit, joiden aikana ajaudut vahingossa huppeliin

Olet treffeillä upean komistuksen kanssa ja sinua jännittää. Ajattelet muutaman drinkin rentouttavan mieltäsi ja ennen kuin huomaatkaan, olet vahingossa hieman humalassa.

3. Huvipuistotreffit

Olet luultavasti jo yli 16-vuotias, mutta kuka kieltää menemästä huvipuistotreffeille myös hieman vanhemmalla iällä. On hauskaa astua maailman hitaimman huvipuistolaitteen kyytiin ja kenties vaihtaa hurmurin kanssa muutama suukko. Mikä olisikaan herttaisempaa kuin se, että deittisi voittaa sinulle ison pehmolelun pelaamastaan pelistä.

4. Tupladeitit

Olet tapaillut uutta poikaystävääsi jo jonkun aikaa ja haluat hänen tapaavan parhaan kaverisi. Nappaa mukaan myös parhaan ystäväsi poikaystävä, jotta tilanne ei olisi niin ahdistava. Tupladeittien aikana huomaat, kuinka hyvin hän tulee toimeen ystäviesi kanssa.

5. Tupladeitit inhokkiparin kanssa

He ovat siedettäviä erikseen, mutta yhdessä tämä pariskunta on aivan hirvittävää katseltavaa. He kiistelevät kaikesta ja sen jälkeen osoittavat hellyyttä aivan liikaa ja liian läheltä. Illanpäätteeksi he sanoivat kumppanistasi hyvinkin arvostelevan kommentin. Ainoa hyvä asia deitissä on se, että tiedät millaiseksi pariksi et halua päätyä.

6. Deitit, joilla tajuat miehen sopivan paremmin ystävällesi

Deittisi on miellyttävä ja söpö, mutta hän ei silti sovi sinulle lainkaan. Huomaat hänen sopivan yllättävän hyvin jollekin ystävällesi ja deitit päättyvätkin siihen, että yrität saada hänet tapaamaan ystäväsi.

7. Deitit, joiden aikana ette poistu sängystä

Kyseessä piti olla tyttöjen ilta, mutta tapasit heti jonkun aivan häikäisevän hurmurin. Keskustelutuokio jäi lyhyeksi, sillä päädyitte heti sinun luoksesi jatkoille. Vietitte koko kuuman yön sängyssä uusia asentoja kokeillen.

8. Minne ilta viekään -treffit

On hauskaa, jos treffeillä on paljon ennakkoon tehtyjä suunnitelmia, mutta joskus on paljon hauskempaa vain mennä virran mukana. Spontaanius on todella seksikästä!

9. Kaverin järkkäämät deitit

Järjestetyt deitit ovat iso osa deittailua. On hauska mennä deiteille sellaisen ihmisen kanssa, josta ei tiedä paljoakaan. Odotukset ovat useimmiten korkealla, mutta illalle tulee silti antaa mahdollisuus.

10. Deitit, joilla esitätte, että ette tunne toisianne

Käy deiteillä pitkäaikaisen poikaystäväsi kanssa. Tavatkaa jossain paikassa, missä ette ole koskaan aiemmin käyneet. Pukeudu parhaimpiisi ja tutustukaan treffeillä toisiinne uudestaan. Kysykään kysymyksiä niin kuin ensitreffeillä ja huomaat takuulla kumppanissasi uuden jännittävän puolen.

Lue myös:

    Uusimmat