Hyppää pääsisältöön
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista

10.8. Porsaan ulkofilee

Possutikut
PossutikutMTV3
Julkaistu 10.08.2006 00:00(Päivitetty 10.08.2006 09:40)

Hapankorppujauhotetut possutikut

  • 600 g porsaanfileetä
  • hapankorppuja
  • öljyä
  • 1 dl hapanimelä chilikastiketta
  • 1 dl ranskankermaa

Leikkaa liha pitkiksi suikaleiksi ja jauha hapankorppu hienoksi tehosekoittimen kulhossa. Pyöräytä suikaleet korppujauhoissa ja paista ne sitten öljyssä. Tee dippikastike sekoittamalla chilikastiketta ja ranskankermaa. Lisää ruokaisuutta saat esimerkiksi riisillä, perunalla tai pastalla sekä myös lisäkesalaatilla.

Porsasta Kiew

Porsasta Kiew
Porsasta KiewMTV3
  • 600 g porsaan ulkofileetä
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 50 g voita
  • persiljaa
  • 1 kananmuna
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 2 dl korppujauhoja
  • suolaa
  • ½ l öljyä
  • salaattia
  • riisiä

Leikkaa liha neljään osaan ja aseta pihvit pakastepussiin tai kahden kelmun väliin ja nuiji varovaisesti mahdollisimman ohuiksi. Levitä leikkeille kerros voita, valkosipulia ja persiljaa ja käännä ne kahtia. Leivitä leikkeet huolellisesti. Pyöräytä ne ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi korppujauhoissa. Paista täytetyt leikkeet öljyssä kypsiksi ja syö riisin ja revityn salaatin kanssa.

Kesän viimeiset annokset.Kesän viimeiset annokset.MTV3

Reseptit: Sami Garam
Kuvat: Tanja Kallio

Lifestyle

Lisää aiheesta:

Tihutöitä tehtaileva Seppo-vuohi aiheutti kaaoksen pikkujouluissa: "Yritti viedä tortut käsistä""Myös aikuinen saa pettyä lahjaansa" – Supernanny kertoo, kuinka selviät pyhien tunnemyrskystäPresidentti Stubbin ehdoton jouluherkku: "Anoppini tekee sen jo syyskuussa"Suomalainen jouluperinne pääsi brittilistaukseenRiisipuuron pohjaan palamisen voi estää yksinkertaisella kikallaTiesitkö? Joulukuusesi kuhisee ötököitä – "Purkavat lepotilansa sisätilojen lämmössä ja lähtevät liikkeelle"

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 06:39
    Asian ytimessä.doc

    Tihutöitä tehtaileva Seppo-vuohi aiheutti kaaoksen pikkujouluissa: "Yritti viedä tortut käsistä"

  • Eilen21:01
    Joulu

    "Myös aikuinen saa pettyä lahjaansa" – Supernanny kertoo, kuinka selviät pyhien tunnemyrskystä

  • Eilen20:32
    Jouluruoka

    Presidentti Stubbin ehdoton jouluherkku: "Anoppini tekee sen jo syyskuussa"

  • Eilen18:58
    Joulu

    Suomalainen jouluperinne pääsi brittilistaukseen

  • Eilen16:44
    Jouluruoka

    Riisipuuron pohjaan palamisen voi estää yksinkertaisella kikalla