Huutaako kroppa rasvaa ja hiilaria? Testaa Soppamiehen "darrapasta"
Vapun juhlimisen jälkeen tv-kokki Harri Syrjäsen tuhti pasta carbonara saattaa auttaa.
MTV3-kanavan kokkiohjelmistakin tuttu kokki, Soppamiehenäkin tunnettu Harri Syrjänen on jakanut Instagram-tilillään useita erilaisia yhdessä kasarissa valmistuvia one pot -pastareseptejä sekä helppoja keittovinkkejä.
Testaa myös muita one pot -pastoja:
Helposti valmistuva tonnikalapasta on yksi Harri Syrjäsen omista suosikeista: "Järjettömän hyvää"
Harri Syrjänen ylistää valkosipulipastaansa: "Jo liian helppo"
Soppamiehen "darrapasta" maistuu krapulassa
Lue myös: Makupari, joka ei petä – Harri Syrjänen vinkkaa keväisen herkkuruoan: "Mun lempparirisotto"
Tämä jo toissa vuodelta tuttu vinkki ilahduttanee jälleen vapun juhlijoita. Kun rankan illan jälkeen tekee mieli tuhtia pastaa, kannattaa testata Syrjäsen pasta carbonara -resepti. Katso yllä olevalta videolta, kuinka Syrjäsen "darrapasta" valmistuu!
– Ankaran juhlinnan jälkeen on paluu arkeen. Kroppa huutaa rasvaa ja hiilaria. Tässä ne tulee samassa paketissa kaikki, Syrjänen sanaili vuoden 2021 Instagram-julkaisussaan, jonka jakoi uudelleen jälleen tämän vuoden vapun kunniaksi.
Katso resepti täältä: Harri Syrjäsen darrapasta
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät