Ei enää koskaan lötköä lopputulosta! Takuuvarmalla vinkillä valmistat parsoista ihanan rapeita
Kevään suosikkiherkku parsa tulee taas! Usein siitä tulee lötköä, mutta pannulla voi saada aikaan mukavan rapsakan lopputuloksen.
Valmistamalla parsat kattilan sijaan pannulla takaat sen, ettei lautasellesi enää koskaan päädy ylikypsää lopputulosta.
Hyvin valmistettu parsa maistuu sellaisenaankin
Ennen valmistusta parsan varsi kannattaa katkaista, sillä tyviosa maistuu helposti puulta. Parsan varsia ei kannata lähteä katkomaan veitsellä, vaan katkaista parsat siitä kohtaa, mistä se napsahtavat helposti poikki käsin vääntämällä.
Varrestaan katkaistut parsat paistetaan pannulla ja viimeistellään suolalla. Tällä valmistustavalla saat eteesi joka kerta koostumukseltaan rapeaa ja maultaan herkullista parsaa, joka vie taatusti kielen mennessään.
Kypsennetty parsa on herkkua sellaisenaan esimerkiksi voisulan tai hollandaisekastikkeen kanssa. Parsa sopii loistavasti myös basilikavoikastikkeen tai rosmariini-sitruunalohen kaveriksi.
Katso videolta ohjeet täydellisen rapean parsan valmistukseen.
Lähde: Eatingwell.com
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän minestronekeitto
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Mokkapalat
-
Anun mokkakakku
-
Jäädytetty Nutella-juustokakku
-
Taivaallinen omenahillo
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalat – Nannan täydellinen ohje, jolla saat uskomattoman mehevän lopputuloksen
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki