Temppareista tuttu Vilma Karjalainen löysi uuden rakkauden

Vilma Karjalainen kertoo, miten toinen lapsi muutti arkea 1:24
Videolla Vilma Karjalainen kertoo, miten toinen lapsi muutti arkea ja miksi hänen lapsensa ovat kuin yö ja päivä.

Vilma Karjalaisen elämään on saapunut uusi rakkaus.

Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu Vilma Karjalainen on löytänyt elämäänsä uuden rakkauden. Hän kertoo uudesta parisuhteestaan hänen ja Henna Kalinaisen luotsaamassa Mamma Mia -podcastissa.

Karjalainen tunnelmoi jaksossa 30-vuotissyntymäpäiväänsä ja kertoo, että hänen elämässään on kolmekymppisten myötä kääntynyt uusi sivu. 

– Mietin, onko tämä vähän aikaista kertoa, koska asiat ovat tapahtuneet todella yllättäen. En olisi ikinä osannut ajatella. Mutta joo, olen tavannut jonkun ja olen tällä hetkellä parisuhteessa, Karjalainen paljastaa.

Karjalainen kertoo tavanneensa uuden kumppaninsa sellaisessa hetkessä, jossa hän ajatteli vähiten tapaavansa ketään. Hän oli tästä kyllä kiinnostunut, mutta kuvailee lähteneensä tämän kanssa treffeille puolivitsillä. 

– Että vähän muuta ajateltavaa. Niin kyllä sanon, että tämä aika helvetin outoa on, hän nauraa.

Karjalainen ajattelee, että hänen ja uuden kumppaninsa sielut ikään kuin kohtasivat, sillä uusi kumppani on hänen turvasatamansa.

– Minulla on niin hyvä olla, hän sanoo. 

Karjalainen seurusteli aiemmin Juuso Lehmusvyöryn kanssa, jonka kanssa hänellä on kaksi lasta. Karjalainen ja Lehmusvyöry osallistuivat pariskuntana Temptation Island Suomi -ohjelmaan kaksi kertaa. He tiedottivat erostaan helmikuussa.

Lue myös:

    Uusimmat