HIFK-sankari Niko Hovinen kiisti selostajan väitteen – kommentoi jättivoittoa: "Itse ollaan kuoppamme kaivettu"

HIFK-sankari Niko Hovinen: "En mä jaksa sen enempää analysoida" 1:30
HIFK-sankari Niko Hovinen: "En mä jaksa sen enempää analysoida"

HIFK haki kauden ensimmäisen voittonsa Lahdesta numeroin 3–0. Ryöstö tapahtui kreivin aikaan, sillä joukkue oli 1–3-tappiolla puolivälieräsarjassa Pelicansia vastaan. HIFK:n suuri sankari löytyi tolppien välistä.

Niko Hovinen torjui HIFK-maalilla jo kolmatta ottelua peräkkäin. Voitto oli joukkueelle toinen perätysten. Nollapeli irtosi Lahden illassa 24 torjunnalla.

– Voitettiin. En mä jaksa sen enempää analysoida. Tärkeä voitto meille ja mennään eteenpäin, määrätietoinen Hovinen totesi ottelun jälkeen MTV Urheilun haastattelussa.

HIFK lähti illan otteluun toista kertaa selkä seinää vasten. Se selvitti ensimmäisen pakkopaikkansa tiistaina Helsingissä jatkoerässä. 

– Kaikki olivat valmiina taistelemaan. Ei se ole sen kummempaa. Kaikki tietävät, että mikä on homman nimi. Itse ollaan kuoppamme kaivettu. Yritetään nyt kaikin keinoin päästä ylös sieltä. Ylihuomenna on taas kova koitos, Hovinen katsoi eteenpäin. 

Hovinen puuttui MTV Katsomon selostajan Jani Alkion väitteeseen haastattelun alussa. Katso Hovisen koko haastattelu pääkuvan videolta!

Sarja jatkuu lauantaina Helsingissä. Voitot ovat nyt Pelicansin eduksi 3–2. Välieriin edetään neljällä voitolla. 

 

Lue myös:

    Uusimmat