1. Sekoita yleiskoneessa sykäystoimintoa käyttämällä sienet mausteenaan hieman suolaa ja pippuria karkeaksi tahnaksi. Kaavi tahna kasariin ja kypsennä korkealla lämmöllä 8–10 minuuttia vähän väliä pyöritellen, niin että sienistä poistuu kosteus. Levitä lautaselle jäähtymään.
2. Kuumenna paistinpannu ja kaada oliiviöljy siihen. Mausta häränfilee ja paista sen pintaa vain puoli minuuttia per puoli, niin että liha saa juuri väriä.
3. Laita työalustalle kelmua ja järjestä parmankinkkuviipaleet kelmun päälle hieman limittäisiin riveihin. Levitä palettiveitsellä sienitahna kinkun päälle ja aseta pinnalta paistettu häränfilee keskelle. Ota kelmun reunasta kiinni ja kääri parmankinkku ja sienet tiiviisti ja siististi rullalle häränfileen ympärille. Kääri kelmun päät kierteelle, niin että paketti pysyy koossa. Jäähdytä jääkaapissa 15–20 minuuttia, jotta filee tekeytyy ja sen muoto kiinteytyy.
