Vohvelit karviaissoseella
Onni on omia karviaismarjoja pihalla! Silloin voit ehkä tarjoilla tätä ihanaa jälkiruokaa vuoden ympäri, myös pimeimpinä aikoina: Täytä pakastin näillä pienillä marjoilla. Tarjoile vohvelien ja jäätelön tai kermavaahdon kera.
Neljälle
- 1 pkt vohvelitaikina-aineksia
- 2 dl kuohukermaa
Sose
- 5 dl perattuja karviaismarjoja
- 1-2 dl fariini- tai raakasokeria
Valmistusohje
1. Soseuta marjat ja sokeri monitoimikoneessa kunnes kaikki sokeri on työstetty marjoihin.
2. Paista vohveleita, tarjoile vastapaistettuina karviaissoseen ja kermavaahdon kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti