Viili
Julkaistu
Itse valmistettu viili on paitsi herkullista, sen valmistus on myös lapsista hauskaa. Voit halutessasi maustaa seosta elintarvikearomeilla.
1 annos
- 1 rkl viiliä
- 2 dl punaista maitoa
Valmistusohje
Laita ruokalusikallinen viiliä jälkiruokakulhon pohjalle.
Kaada päälle maitoa.
Laita kelmu päälle ja pidä huoneenlämmössä vuorokausi.
Siirrä jääkaappiin ja tarjoa kylmänä kanelisokerin tai marjojen kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka