Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Viili

Julkaistu 24.01.2014 10:40

Itse valmistettu viili on paitsi herkullista, sen valmistus on myös lapsista hauskaa. Voit halutessasi maustaa seosta elintarvikearomeilla.

1 annos

  • 1 rkl viiliä
  • 2 dl punaista maitoa

Valmistusohje

Laita ruokalusikallinen viiliä jälkiruokakulhon pohjalle.

Kaada päälle maitoa.

Laita kelmu päälle ja pidä huoneenlämmössä vuorokausi.

Siirrä jääkaappiin ja tarjoa kylmänä kanelisokerin tai marjojen kanssa.

Lisää aiheesta:

Helppo välipala marjoista: Kauraisa marjaherkkuYlellinen viiliSitruunagranitéMaistuva mustikkapuuroRaparperihillokeBabytuulihatut
ViiliPäivän reseptiHellapoliisiEdullisetVälipalatHedelmät ja marjat

Tuoreimmat aiheesta

Viili
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Ylellinen viili

  • 24.01.201410:40
    Päivän resepti

    Viili

  • 18.02.201300:00
    Välipalat

    Kotiviiliä ja kesämarjoja