Suklaabrowniet

Resepti: Nicolas Thieulon

Ainekset

  • 500 g sokeria
  • 350 g tummaa suklaata
  • 250 g voita
  • 6 munaa
  • 250 g vehnäjauhoja
  • rouhittua hasselpähkinää
  • rikottuja saksanpähkinöitä

Valmistusohje

Sulata suklaa ja voi vesihauteessa. Lisää seos vatkattujen munien joukkoon. Sekoita joukkoon sokeri, vehnäjauhot ja pähkinät. Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan ja paista 180°c:ssa 30 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja