Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Sienillä täytetyt latva-artisokanpohjat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Sieniretken jälkeen.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka

10 kpl

  • 10 latva-artisokanpohjaa purkista
  • noin 75 g suikaloitua pekonia
  • 2 dl juustoraastetta
  • paprikajauhetta

Täyte

  • noin 200 g hienonnettuja sieniä
  • ½ hienonnettu keltasipuli
  • 2 rkl margariinia
  • 1 rkl vehnäjauhoja
  • 3 dl kermaa
  • suolaa ja pippuria
  • soijaa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 250-275 asteeseen, ylävastuksella. Paista pekonit. Laita valutetut artisokanpohjat uunivuokaan.

2. Paista sieniä ja sipulia margariinissa kattilassa kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut. Puuteroi jauhoilla, lisää kerma ja keitä 10 minuuttia kunnes muhennos paksuuntuu. Mausta.

3. Levitä muhennos pohjille, ripottele päälle pekoni ja juusto. Puuteroi paprikajauheella. Gratinoi nopeasti uunissa niin että juusto saa väriä.

Lisää aiheesta:

SienimunakasGratinoidut latva-artisokanpohjatLatva-artisokanpohjat sienimuhennoksellaPaprikat syystäytteelläSienitäytteinen kesäkurpitsaJuuresgratiini pekonilla
Täytetty artisokkaKananmunatonSienisatoPääruoatKasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Täytetty artisokka
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Suupalat punaisella mädillä

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Täytetyt latva-artisokat

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Latva-artisokat yrttivoilla

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Latva-artisokkaa vuohenjuustotäytteellä

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Ravunpyrstöillä täytetyt latva-artisokat