Raparperi-kauramurupiiras
Julkaistu
Raparperi mehustuu sokerin kanssa vuoassa. Murutaikinasta tulee ihanan rapea peitto. Tarjoile haaleana.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka
Ainekset
- Neljälle
Täyte
- 500 g raparperia suikaleina
- 1-2 dl sokeria
Murutaikina
- 1,5 dl kauraryynejä
- 1 dl vehnäjauhoa
- 0,5 dl sokeria
- 125 g voita
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Laita raparperisiivut vuokaan, sirottele päälle sokeria maun mukaan. Laita uuniin noin 10 minuutiksi.
2. Sekoita murutaikinan ainekset, ripottele murut raparperin päälle ja paista kypsäksi, noin 20 minuuttia. Tarjoile haaleana vaniljajäätelön kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Pika bébét
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti