Mainos
Mainos

Raparperi mehustuu sokerin kanssa vuoassa. Murutaikinasta tulee ihanan rapea peitto. Tarjoile haaleana.

Neljälle

Täyte

  • 500 g raparperia suikaleina
  • 1-2 dl sokeria

Murutaikina

  • 1,5 dl kauraryynejä
  • 1 dl vehnäjauhoa
  • 0,5 dl sokeria
  • 125 g voita

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Laita raparperisiivut vuokaan, sirottele päälle sokeria maun mukaan. Laita uuniin noin 10 minuutiksi.

2. Sekoita murutaikinan ainekset, ripottele murut raparperin päälle ja paista kypsäksi, noin 20 minuuttia. Tarjoile haaleana vaniljajäätelön kanssa.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.