Maa- ja kotitalousnaisten reseptillä valmistettu mehujuoma sopii vaikkapa vappupiknikille. Resepti: Helena Velin ja Satu Nokkonen Kuva: Timo Viljakainen
Ainekset
- 3 dl puna- tai mustaherukkahöyrymehua
- 6 dl vettä
- 3–5 dl sitruunavirvoitusjuomaa (tai osa kivennäisvettä)
- 0,5 sitruunan mehu
- (pakastemarjoja)
Valmistusohje
Sekoita ainekset.
Pakkaa pulloihin. Lisää halutessasi jäisiä marjoja sekaan.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.