Persikat vadelmakastikkeessa

Vadelma ja persikka ovat loistavia makuja yhdessä. Tässä ne tarjoillaan sokerikakkuviipaleelta, joka imee itseensä maukasta vadelmakastiketta.

Kuudelle-kahdeksalle

  • 1 prk persikanpuolikkaita
  • 250 g pakastettuja vadelmia tai mansikoita
  • 1 appelsiinin mehu
  • 6-8 viipaletta sokerikakkua
  • 2 kiiviä
  • mantelilastuja

Valmistusohje

1. Valuta persikat.

2. Soseuta marjat, lisää appelsiinimehua jotta saat kastikkeen. Paahda mantelilastut kevyesti kuivalla pannulla.

3. Laita vadille sokerikakkuviipaleita ja niille persikanpuolikkaita. Kaada päälle kastiketta, koristele mantelilla ja kiivillä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!