Persikat vadelmakastikkeessa
Julkaistu
Vadelma ja persikka ovat loistavia makuja yhdessä. Tässä ne tarjoillaan sokerikakkuviipaleelta, joka imee itseensä maukasta vadelmakastiketta.
Kuudelle-kahdeksalle
- 1 prk persikanpuolikkaita
- 250 g pakastettuja vadelmia tai mansikoita
- 1 appelsiinin mehu
- 6-8 viipaletta sokerikakkua
- 2 kiiviä
- mantelilastuja
Valmistusohje
1. Valuta persikat.
2. Soseuta marjat, lisää appelsiinimehua jotta saat kastikkeen. Paahda mantelilastut kevyesti kuivalla pannulla.
3. Laita vadille sokerikakkuviipaleita ja niille persikanpuolikkaita. Kaada päälle kastiketta, koristele mantelilla ja kiivillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Paras sienikastike: Helppo suppilovahverokastike Katin ohjeella
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Taivaallinen omenahillo
-
Jäädytetty Nutella-juustokakku
-
Lassaka eli vähähiilihydraattinen lasagne ilman pastaa
-
Kotikeittiömestarit: Teresa Välimäen tonnikala-nachopelti