Persikat vadelmakastikkeessa – Peach Melba
Julkaistu
Tämä klassinen jälkiruoka sai alkunsa viime vuosisadan vaihteen kulinaarisessa Lontoossa, jossa sen loi Auguste Escoffier.
Kuudelle
- 1 iso prk persikanpuolikkaita
- 1 pkt pakastevadelmia, noin 250 g
- 1 appelsiinin mehu
- 6-8 sokerikakkuviipaletta
- 2 kiiviä, viipaleina
- mantelilastuja
Valmistusohje
1. Laita sokerikakkuviipaleet vadille, laita jokaiselle persikanpuolikas.
2. Soseuta marjat pyreeksi, paseeraa siivilän läpi jos haluat poistaa siemenet.
3. Ohenna kastike puristetulla appelsiinimehulla.
4. Kaada kastike persikoille. Koristele kiivillä ja paahdetuilla mantelilastuilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pannukakku – paras pannukakkuohje on tässä!
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Salamurhaajan pasta eli spagetti all'assassina
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Kapen helppo kurpitsapasta
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko