Pannukakku
Julkaistu
Juhlista viikonloppua helppolla ja täyteläisellä pannukakulla. Pannarin raaka-aineetkin löytyvät lähes jokaisesta kodista!
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Ainekset
- 1 l maitoa
- 5 dl vehnäjauhoja
- 3 kananmunaa
- 0,5 dl sokeria
- 0,75 g sulatettua voita
Valmistusohje
Vatkaa maitoon jauhot, kananmunat ja sokeri. Lisää lopuksi sulatettu voi ja sekoita.
Anna jauhojen turvota noin puoli tuntia. Paista pannukakkua 220-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Tarjoile pannukakku vaniljajäätelön tai kermavaahdon ja hillon kanssa.
Voit korvata puolet jauhoista leseillä tai kaurahiutaleilla ja turvottaa taikinaa vaikkapa yön yli jääkaapissa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan