Julkaistu
Paahdettu kaurapuuro on astetta parempi aamu- tai iltapalaherkku. Voit lisätä paahdetun kaurapuuron joukkoon myös pähkinöitä. Paahda silloin kattilassa sekä kaurahiutaleet että pähkinät!
Ainekset
- 4 dl kaurahiutaleita
- 2 dl cashewpähkinöitä tai manteleita
- 1 l vettä tai maitoa
- suolaa
Valmistusohje
Paahdettu kaurapuuro:
- Paahda kaurahiutaleet ja pähkinät tai mantelit laakeassa kattilassa ennen nesteen lisäämistä.
- Lisää joukkoon neste.
- Keitä hiljalleen kannen alla 10 minuuttia välillä sekoittaen.
- Mausta halutessasi suolalla.
- Tarjoa puuro haluamasi lisukkeiden kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.