Mainos
Nopeat neljän viljan leipäset
Julkaistu
Helpot ja nopeat leipäset sopivat pienille ja isoille.
12–16 kpl
- 3½ dl Myllyn Paras Neljän Viljan Hiutaleita
- 1½ dl Myllyn Paras Emännän Puolikarkea Vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
- 1 tl suolaa
- 1 rkl fariinisokeria tai hunajaa
- 50 g voita (tai ½ dl öljyä)
- 2½ dl maitoa, laktoositonta maitojuomaa tai (laktoositonta) piimää
- (2 porkkanaa raasteena)
Valmistusohje
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää sulatettu voi tai öljy ja maito. Sekoita taikina tasaiseksi ja jaa se leivinpaperille nokareiksi.
Taputa nokareet kostutetulla kädellä leipäsiksi ja paista 225-asteisen uunin keskitasolla 15– 20 minuutin ajan.
Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa