Mainos
Mainos
Reseptin tarjoaa: Myllyn Paras

Helpot ja nopeat leipäset sopivat pienille ja isoille.

12–16 kpl

  • 3½ dl Myllyn Paras Neljän Viljan Hiutaleita
  • 1½ dl Myllyn Paras Emännän Puolikarkea Vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1 tl suolaa
  • 1 rkl fariinisokeria tai hunajaa
  • 50 g voita (tai ½ dl öljyä)
  • 2½ dl maitoa, laktoositonta maitojuomaa tai (laktoositonta) piimää
  • (2 porkkanaa raasteena)

Valmistusohje

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää sulatettu voi tai öljy ja maito. Sekoita taikina tasaiseksi ja jaa se leivinpaperille nokareiksi.

Taputa nokareet kostutetulla kädellä leipäsiksi ja paista 225-asteisen uunin keskitasolla 15– 20 minuutin ajan.

Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.